Demokrat Zafer

MODERN VE YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER

Araştırmacı bir ruhla ve yenilikçi bir bakış açısıyla yaşam alanlarınızı baştan aşağı yeniden giydirerek mekanların ruhuna yeni bir nefes üfleyen Ekose Design, kendi tasarladıkları mobilya ve aksesuarlarla da yaşam alanlarına modern, yalın ve natürel dokunuşlarda bulunuyor.

15 metrekarelik küçücük bir atölyede, Ebru Kuruoğlu’nun yarattığı markası Ekose Design, bugün 100 metrekare alanda profesyonel bir ekip ve işbirlikçileri ile büyümeye devam ediyor. Ekose Design ve Atölye olarak 2019 yılında yola çıkan marka, mobilya ve aksesuarları tasarımı ile üretimi, tasarım değişiklikleri ve renklendirme dahil olmak üzere mobilya ve mekân dönüşümleri alanlarına genç bir bakış açısıyla modern bir dokunuşta bulunuyor. Ekose Design çatısı altında yapılan tüm işlemler kişiye özel olarak tasarlanıyor. Mobilyalar dahil salon, yatak odası gibi mekanların yeniden tasarlanarak yenileniyor; mutfak, banyo gibi ıslak mekanlar yeniden tasarlanarak yenilenebiliyor; mobilya ve aksesuar tasarımı ile üretimi gerçekleştirilebiliyor. Ekose Design, zamanın yıpratıcı etkisine direnememiş mobilyalarınızdan, yeni açtığınız cafe’ nin duvar tasarımına; çocuk odasından mutfak/banyo tasarımlarına kadar pek çok konuda yaratıcı, sanatsal, estetik çözümler sunuyor.

“Mekanları güzelleştirmek, yaşam alanlarına dokunmak çocukluğumda kurduğum bir hayaldi. Mekanları güzelleştirmenin aslında hayatı da güzelleştirmenin bir yolu olduğunu, bunu yaparken de elimizde olanın kıymetini bilip, tüketmeme üzerine bir yaklaşım benimsiyoruz. Elimizdekilere ve elimizdeki ürünün hikayesine de önem veriyoruz. Atmadan, her şeyi tamamen yeni almadan da mevcutlar ile harika yaşam alanları oluşturulabileceğine inanıyoruz. Bu sebeple, atma değerlendir mantalitesi ile markamızı oluşturduk. Hem hayallerimize giden adımı attık, hem de daha düşük bütçeler ile misafirlerimize alternatif çözümler yarattık.” sözleriyle markanın hikayesine değinen Ebru Kuruoğlu, tasarım anlamında araştırmacı ve yenilikçi bir ekip olduklarının altını çiziyor. Eğer bir ürün tasarlayacaklarsa ona kendilerinin imzası niteliğinde bir dokunuş mutlaka katan Ekose Design’ın karakteri modern, sade ve şık olarak tanımlanabilir. Bu bakış açısını tasarımlarına da yansıtan ekip, sahip oldukları atölyenin de kattığı imkanlarla tasarım yönünü geliştirme şansına sahip.

Perdesinden, halısına, mobilyasından duvarına, aksesuarına kadar bir evi veya evin bir bölümünü,

kısacası kullanılabilecek her şeyi atmadan yeniden değerlendirerek modernize etmek markanın hedefleri arasında başı çekiyor. Yakın zamanda yurtdışına aksesuar satışları da gerçekleştirmeye başlayacak olan markayı Instagram’dan @ekoseatolye adresinden takip edebilir, web siteleri olan www.ekosedesign.com üzerinden ise hem ürünleri inceleyebilir hem alışveriş yapabilirsiniz.

www.ekosedesign.com

@ekoseatolye

Yeni Mah. Süreyyapaşa Cad. No.55C Pendik/İstanbul

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ