Demokrat Zafer

Vegan Kozmetikte En Çok Tercih Edilen Marka Eyüp Sabri Tuncer Oldu!

Türkiye’deki vegan farkındalığını rakamlara dökmek amacıyla, Twentify Bounty tüketici platformu üzerinden gerçekleştirilen mobil araştırmada; Türkiye’de kozmetik sektöründe vegan ürünleri en çok tercih edilen marka Eyüp Sabri Tuncer oldu.

Eyüp Sabri Tuncer vegan ürünleriyle, tüketiciler tarafından en çok tercih edilen marka seçildi. Twentify Bounty tüketici platformu üzerinden gerçekleştirilen mobil araştırmada; Eyüp Sabri Tuncer, vegan ürünleri tercih edilen kozmetik markalar kategorisinde yüzde 41 oranla en çok tercih edilen marka oldu.

En büyük hassasiyet “cruelty free” ürünlerde

Yaklaşık bir ay süren, 18 yaş ve üzeri kadın-erkek 1.000’in üzerinde katılımcı ile gerçekleştirilen araştırmaya göre; “kozmetik ve kişisel bakım” kategorileri, vegan ürünlerinin en çok satın alındığı sektörler arasında yer alıyor. Yine araştırma sonuçlarına göre kozmetik alışverişlerinde vegan sertifikalı markalar tüketiciler tarafından satın alma aşamasından önce daha fazla araştırılıp, araştırma sonucuna göre tercih edildiği belirtiliyor. Araştırmada satın alma kararını etkileyen en önemli kriter ise hayvanlar üzerinde test edilmeyen (cruelty free) ürünler olduğu ortaya çıkıyor.

Araştırmaya göre, kozmetik ve kişisel bakım yüzde oranla vegan ürünlerin en çok satın alındığı sektör olurken, gıda ve içecek ise yüzde olarak 2. sırada yerini alıyor. Araştırmada bir diğer dikkat çeken sonuç ise; veganlığın beslenmeyle ilgili olduğu algısına rağmen, tüketicilerin ürün satın alırken özellikle kozmetik ve kişisel bakım alanlarında vegan ürünleri tercih ettikleri görülüyor.

Türkiye’de ilk vegan ve vejetaryen sertifikası

Türkiye’de kozmetik ürünlerine ilk vegan ve vejetaryen V-Label sertifikası alan marka olan Eyüp Sabri Tuncer, Türkiye’de yaşayan veganların da en çok tercih ettiği markaların başında yer alıyor.

Yeni ürün geliştirmenin uzun soluklu, özen ve zaman isteyen bir süreç olduğunun bilinciyle, kullanıcılarının beğenisi ve yönlendirmeleriyle sürekli olarak yeni ürünler geliştirmeye devam eden Eyüp Sabri Tuncer, 2011 yılından bugüne başta kolonya ürünleri olmak üzere Braille Alfabesi kullanıyor.

Son yıllarda florür, titanyum dioksit, sls, sles, şeker, tuz, paraben, gluten içermeyen diş macunları ile yeni bir kategoride ses getiren Eyüp Sabri Tuncer markası; sıvı sabun, el ve vücut losyonu, şampuan, saç kremi, duş jeli, bebek ürünleri vb. çeşitli kişisel bakım ürünlerini geliştirmeye ve ürün çeşitlerini yenilemeye devam ediyor.  Ev bakım kategorisinde ise; yüzey temizleyici, mutfak sabunu, oda kokuları, bebek çamaşır yıkama sıvısı ve dezenfektan ürünleri yer alan marka, ürün geliştirme çalışmalarına sürekli yatırım yapıyor, toplumun gelişen ve değişen ihtiyaçlarına eksiksiz cevap veriyor.

Ürünlerinin vegan ve vejetaryen olmasının yanı sıra çölyak rahatsızlığı olan kullanıcılarının talepleri ve hassasiyetlerine karşı geliştirdiği glutensiz ürünleriyle de sektörde önemli bir yeniliğe imza atıyor.

Eyüp Sabri Tuncer Hakkında:

Eyüp Sabri Tuncer markası 1923’ ten bugüne köklü değerlerini geleceğe taşırken, tüm ürünlerini uluslararası standartlardaki üretim ve hizmet anlayışı ile geliştirmektedir.

Gelenek ve gelecek arasında önemli bir köprü olan Eyüp Sabri Tuncer markası, 98 yıllık tecrübesi ve üstün kalite anlayışı ile tüm üretim süreçlerinde teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, yenilikçi stratejiler ve tasarım anlayışı ile gerçekleştirmektedir. Kolonya ve doğal içerikli kozmetik ürünleriyle kalıcı ve özgün deneyimler sunarak “İyi Üretim Uygulamaları (GMP)” standartlarında üretim yapan Eyüp Sabri Tuncer, Türkiye’nin uluslararası standartlarda hijyenik üretim ve dağıtım yapan öncü markası olarak, koku ve ferahlığın önemli olduğu her alanda doğayı koruyarak değerlerimizi ve köklü geçmişimizi geleceğe taşımaktadır.

Ürünleri geliştirirken tercih edilen hammaddeler cosmos, ecocert, organik vb. teknik belgelerle de desteklenerek, ürünün kalitesi artırılır ve farklılaşma alanları gerekli belgelerin alımına uygun içerikler ile geliştirilir. Hammaddeyi özelleştiren tüm bu teknik veriler, ürünleri de özelleştirmektedir.

Ürün performansını analiz ederek gerekli testler gerçekleştirilirken, hayvanlar üzerinde hiçbir uygulama yapılmamaktadır.

www.eyupsabrituncer.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ