Demokrat Zafer

CEM ADRİAN’DAN EN YALIN HALİYLE “ÇEMBER” YORUMU

11 Mart’ta Pasaj Müzik etiketiyle yayımlanacak “Yeni Türkü Zamansız” tribute albümünden şarkılar yayımlanmaya devam ediyor.

Sözleri Murathan Mungan’a, bestesi Yeni Türkü kurucularından Selim Atakan’a ait olan “Çember”, Cem Adrian’ın eşsiz yorumuyla yeniden hayat buluyor.

Çember” 4 Şubat Cuma günü yayımlandı.

Çember”, Cem Adrian’ın güçlü yorumu ve aranjörlüğünd,e en yalın haliyle sevenleriyle buluşuyor. Sadece piyano ve kendi vokallerini kullanarak, şarkının temelini koruduğunu belirten Cem Adrian, “Yeni Türkü Zamansız” projesi ve “Çember” ile ilgili duygularını aktardı;

Yine müzik hayatımda tarihe yazılacak bir an gerçekleşti.

“Yeni Türkü”ye olan sevgim ve saygımdan dolayı tabi ki insan biraz stres altına giriyor. Bu kadar kült bir şarkıyı, tekrar yorumlamak aslında çok cesurca. Samimi bir versiyon olmasını istedim ve sadece piyano kullandım. Şarkının tamamen farklı bir versiyonu gibi görünse de, aslında şarkının temelindeki her şeyi korumuş olduk.”

Bugüne kadar albümden Melek Mosso “Karanfil”i, Hayko Cepkin “Destina”yı, Sura İskenderli “Sezenler Olmuş”u seslendirmişti. Albümdeki diğer isimlerin hangi şarkıları seslendirdiği ise henüz gizemini koruyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ