Demokrat Zafer

BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞEHİT AİLESİNE KANDİL ZİYARETİ

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, ÜÇ AYLARIN BAŞLANGICI OLAN REGAİB KANDİLİ’NDE ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.

BURSA- Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’nde şehit ailesi ve Yıldırımlılarla buluştu.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Regaib Kandili’nde, 1995 yılında Sivas’ın Zara ilçesinde  teröristlerin aracından indirerek dağlık alanda  şehit ettiği Astsubay Kıdemli Üstçavuş Murat Namdar’ın eşi Yıldız Hemşireyi ziyaret etti. Değirmenlıkızık Mahallesi’nde oturan şehit eşi ile sohbet eden Başkan Oktay Yılmaz, şehit Namdar’ın annesi ile telefonla görüşüp her daim yanlarında olduğunu ifade etti. Şehit yakınları ve gaziler için ne yapılsa az olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Vatan toprağımız, şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Bu bedelin bir karşılığı yok, bu hiçbir şeyle mukayese edilemez.

Ödenen bu bedel emsalsizdir. Bu anlamda şehit ailelerimiz ve gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Şehadet makamı bir hakediştir. Şehitlik mertebesi herkese nasip olmuyor. Allah milletimize zeval vermesin” dedi. Şehit eşi Yıldız hemşire ise, “Bizleri unutmadığı ve yanımızda olduğu için başkanımız Oktay Beye teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, şehit ailesine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti. Başkan Yılmaz, daha sonra Yıldırım Külliyesi’nde vatandaşların kandilini kutlayarak kandil simidi ikram etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ