Demokrat Zafer

Moonfall Ön Gösterimi Düzenlendi

Bu yılın en dikkat çekici bilimkurgu filmi olan Moonfall, Biletinial’ın düzenlediği özel gösterim ile ilk kez seyirci karşısına çıktı. Kültür ve sanat dünyasını bir araya getiren özel gösterimin ardından Moonfall, 4 Şubat’ta vizyona girecek.

Biletleme sektörünün teknolojik markası Biletinial, bilimkurgu severlerin merakla beklediği Moonfall için özel bir gösterim düzenledi. ‘2012’, ‘Kurtuluş Günü’, ‘Yarından Sonra’ ve ‘Godzilla’ gibi sinema tarihine geçen birbirinden görkemli yapıtların yönetmeni Roland Emmerich’in yeni filmi Moonfall, Biletinial tarafından düzenlenen bu özel gösterim ile Türkiye’de  ilk kez seyirci ile buluştu.

Levent Özdilek AVM’deki Cinetime Salonları’nda düzenlenen özel gösterim, kültür ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Sinema yazarlarının yanı sıra Biletinial’ın özel davetlilerinim bulunduğu birçok isim, Roland Emmercih’in gözünden Ay’ın karanlık yüzü ile tanışırken aksiyon ve gerilim dolu dakikalar da yaşadı.

150 milyon dolarlık bütçesiyle yılın en çok merak edilen bilimkurgu filmi olarak yarın vizyona girecek olan film, en yüksek bütçeli bağımsız film özelliğini taşıyor. Yönetmen Roland Emmerich’in Harald Kloser ile birlikte senaryosunu kaleme aldığı filmin başrollerini Halle Berry, Patrick Wilson, Michael Pena ve Donald Sutherland paylaşıyor.

Nasa’da görev yapan bilim insanlarının senaryo danışmanlığı yaptığı devasa bütçeli Moonfall, yörüngesinden çıkan Ay’ın yeryüzündeki yaşamın sonunu getirmemesi için mücadele eren eski bir astronot ile ona inanan birkaç kişinin bu felaketi durdurma çabasını konu ediniyor. İzleyecilerinden tam not alan Moonfall, görsel efektleri ve konusuyla 2022 yılına damgasını vuran filmlerden biri olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Tüm dünya ile eş zamanlı olarak 4 Şubat 2022 tarihinde Türkiye’de de vizyona girecek olan filmin online bilet satışı Biletinial tarafından gerçekleştiriliyor.  IMAX, Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle izlenebilecek filmin biletlerini  biletinial.com  üzerinden kolaylıkla satın almak mümkün.

Film Hakkında:

Moonfall, Ay’ın yörüngeden çıkıp, Dünya’ya doğru yaklaşması karşısında insanların yaşadıklarını konu ediyor. Dünya büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Gizemli bir güç Ay’ı Dünya çevresindeki yörüngesinden çıkarıp, Dünya’ya doğru hareket etmeye başlamasına neden olur. Çarpışmanın gerçekleşmesine sadece haftalar kala NASA yöneticisi ve eski astronot Jo Fowler, dünyanın yaklaşmakta olan sonunu önlemek için bir çözümü olduğuna inanır. Ancak ona sadece astronot Brian Harper ve komplo teorisyeni K.C. Houseman inanır. Üçü, sevdiklerini geride bırakarak neredeyse imkansız olan bir yolculuğa çıkar. Onların kurtarma görevlerinde Ay hakkında öğrendikleri, akıllarını alt üst edecek ve olaylara yepyeni bir ışık tutacaktır.

Biletinial Hakkında:

Biletinial, 2011 yılından bu yana biletme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği günden bu yana yeniklikçi uygulamalar devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinial, Türkiye genelinde 71 ilde ve KKTC’de faaliyet göstermektedir. Halen 300’den fazla sinema, 2000’den fazla salon ve 220.000’den fazla koltuk kapasitesiyle  hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri), Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ