Demokrat Zafer

Koray Aydın’dan İnegöl’e İYİ Ziyaret! “İnegöl’ü Dinlemeye Geliyoruz!”

İYİ Parti Bursa Başkanlığı’nın “1 Gecede 1 İlçe, 17 Gecede 17 İlçe, 712 Köy Projesi” bu hafta İnegöl’de gerçekleştirilecek. Yapılacak olan programa Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın katılacak. Koray Aydın ın yanı sıra; TBMM Grup Başkanı Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, GİK Üyeleri Hasan Toktaş, Sermin Can Özensoy ve Müberra Çakır’da teşkilat ve halk buluşmasında Koray Aydın ile birlikte olacaklar.

5 Şubat Cumartesi günü yapılacak İnegöl programına katılacak olan Koray Aydın, önce Sani Konukoğlu Konferans salonunda Teşkilat Buluşması yapacak. Ardından Cerrah’a giderek vatandaşların birebir dertlerini dinleyecek. Aynı zamanda İnegöl’ün hem merkez hem kırsal mahallelerinde 96 ayrı ekip mahalle ziyaretleri gerçekleştirecek.

Her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini belirten İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman; 
“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in pandemi öncesinde başlattığı ve yasakların olmadığı her ortamda ülkemizin her tarafını mahalle mahalle, ilçe ilçe, il-il gezdiği bir çalışma temposuna destek vermek adına Bursa İl Başkanlığımızın başlattığı ve bu haftasonu 10’uncusunu gerçekleştireceğimiz program çerçevesinde İYİ PARTİ teşkilatları olarak İnegöllü hemşehrilerimizle buluşuyoruz.

Amacımız siyaset yapmaktan ziyade iktidara yürüyen partimizin ve teşkilatlarının gelecekte vatandaşımızın beklentileri çerçevesinde projeler üretmek ve iktidarımızda kanayan yaralara merhem olmaktır. Bu çalışmalar İYİ Partimizin bir anlamda iktidar hazırlığıdır. 5 Şubat Cumartesi Günü saat 16:00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda başlayacak toplantımız; akşam namazı sonrasında ekiplerimizin ilçemizdeki her noktaya dağılması ile devam edecektir.

Aynı anda İnegöl’de 96 ayrı mahallemizde İYİ Parti temsilcileri tüm İnegöllü hemşehrilerimizi dinlemeye gidecektir. Programımızın ilçemiz, Bursamız ve ülkemiz için hayırlı, vatandaşlarımız için çok faydalı geçeceğine dair inancımız tamdır. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimize İYİ PARTİ İlçe Teşkilatı adına saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ