Demokrat Zafer

Can Ertan son yolculuğuna uğurlandı

Koronavirüs nedeniyle yatırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybeden gazeteci Can Ertan, son yolculuğuna uğurlandı.

Gazeteci Can Ertan son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği soğuk algınlığı sonucu nefes almakta zorlanmaya başlayınca koronavirüs testi yaptıran ve test sonucu pozitif çıkan Can Ertan, tedavi için gittiği hastanede tansiyona bağlı baş dönmesi nedeniyle düşerek beyin kanaması geçirdi.

Yoğun bakımda tedavisi süren Ertan, bu sabah hayatını kaybetti.

Vefat haberini Prof.Dr. Kayıhan Pala, sosyal medya hesabından duyurdu.

Ertan’ın cenazesi Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi (Kültürpark) bahçesindeki törenin ardından Ulucami’den kaldırılarak Alacahırka’da toprağa verildi.

CAN ERTAN KİMDİR?

Aslen Selanik göçmeni olan Can Ertan Bursa’da doğmuştur. Verdiği bir röportajda, bilgiye, sanata büyük değer verilen bir cumhuriyet ailesinde sevgi dolu bir ortamda büyüdüğünü söyleyen Can Ertan, Bursa Hisar’da yetiştiğini belirtmiştir.

Bursa Erkek Lisesi’nde okumuş, müzik sevgisini ve yeteneğini müzik öğretmeni olan dedesi Hüsnü Ortaç’tan almıştır.

Can Ertan, Bursa Hakimiyet’te köşe yazarlığı; AS TV’de ‘’Haber Turu’’ ve ‘’Gündem’’ programlarında sunuculuk ve yorumculuk; RADYO S’de ‘’Mavi Nota’’ adlı caz programının yapımcılığı ve sunuculuğu; Yeni Bursa’da köşe yazarlığı; Bursa Haber’de köşe yazarlığı ve halen Yeni Marmara’da köşe yazarlığı, ON TV’de programcılık ve yorumculuk yapmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ