Demokrat Zafer

BÜYÜK İLGİ GÖREN ÇOCUKÇA İŞLER SAHNESİ DEVAM EDİYOR

Sömestir boyunca birbirinden renkli oyunlarla minik misafirlerini ağırlayan Çocukça İşler Sahnesi, yoğun ilgi üzerine 5 Şubat’a kadar devam edecek

PROFAM tarafından yönetilen, Türkiye’nin en büyük ve en gözde alışveriş merkezlerinden ANKAmall, sömestir boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerle miniklere unutulmaz bir tatil yaşattı.

Her gün gerçekleşen birbirinden keyifli aktivitelerle yeni döneme hazırlanan çocuklar, ANKAmall – Cinemaximum işbirliğinde gerçekleşen Çocukça İşler Sahnesi’yle de masal kahramanlarıyla hem eğlendi hem öğrendi.

Uçan Sandalye oyunundan, Kırmızı Başlıklı Kız’a kadar birçok oyunun sergilendiği etkinlik, miniklerden büyük ilgi gördüğü için 5 Şubat tarihine kadar uzatıldı.

Farklı oyunların sergilendiği Çocukça İşler Sahnesi, 5 Şubat tarihine kadar ANKAmall Cinemaximum Salon 7’de saat 15.00’da başlayacak.

1 Şubat’ta Kırmızı Başlıklı Kız, 2 – 3 Şubat tarihlerinde Uçan Sandalye ile çocuklarla buluşan Çocukça İşler Sahnesi, 4 Şubat’ta Nasrettin Hoca ve 5 Şubat’ta ise Sevimli Kuklalar Kumpanyası minikleri eğlenceye ve sanata doyurmaya devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ