Demokrat Zafer

Urla Özbek, Fiyat ve Konum Avantajıyla Dikkat Çekiyor

Pandemi ve deprem nedeniyle artan doğa içinde müstakil yaşam arzusu özellikle Çeşme ve Urla bölgesine olan gayrimenkul talebini de çoğalttı.

Artan taleplerin, fiyatlara da yansıdığını belirten 444 Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Kurucusu ve Genel Müdürü Bora Arslan, Urla Özbek bölgesinin maviyle yeşili bir arada sunması, konumu ve fiyat avantajıyla yeni bir çekim merkezi olduğunu söyledi

İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin yanında yurtdışından yatırımcıların da İzmir’e yoğun talep gösterdiğini belirten Arslan, Çeşme’deki konut ve arsa fiyatlarının astronomik rakamlara ulaştığını dile getirdi.

YATIRIMCILARIN GÖZÜ ÖZBEK’TE

Urla Özbek bölgesinin İstanbullu büyük yapı firmaları tarafından da talep gördüğünü dile getiren Arslan, “ Özbek, hem Ege kültürünü yansıtan otantik havası hem de ulaşım olanakları ve merkezi konumuyla ciddi bir potansiyel taşıyor. Denize sıfır konumuyla dikkat çeken Özbek’te her yıl Mart ayında ot festivali de düzenleniyor. Sağlıklı yaşam çevresinde şifalı olduğu kabul edilen otlar toplanıyor, Özbek merkezinde kurulan pazar yerinde satılıyor. Özbek, hem Akkum plajı hem de yat limanıyla da talep görüyor” dedi.

Gayrimenkul konusunda 15 kişilik bir ekiple profesyonel çözümler sunduklarını ifade eden Bora Arslan, şöyle devam etti: “ Özbek bölgesinde denize sıfır konumda bir arsayı satışa çıkardık. İster ticari işletme olarak istenirse de villa olarak değerlendirilebilecek 4 bin 117 m2 lik arsa, şimdiden talep görüyor. Bölge zaten gastronomi merkezi olması nedeniyle de tercih ediliyor. O arsada denize sıfır bir lüks restoran yapılması da mümkün. Ege’nin kucağındaki eşsiz manzarası ve temiz havasıyla da yatırımcılar için önemli bir ticari potansiyel barındırıyor. İstenirse 4 adet villa yapımı için de uygun. 444 Gayrimenkul olarak İzmir’in her ilçesinde hizmet veriyoruz. Hem bireysel müşterilere hem de firmalar için arsa, konut ve diğer ticari alanlara yönelik danışmanlık hizmeti sunuyoruz. İzmir’in gayrimenkul alanındaki potansiyeline de inanıyoruz”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ