Demokrat Zafer

İSTANBUL’DA KEMENÇENİN SESİ, İKİ YIL ARADAN SONRA BİR KEZ DAHA “MAÇKA’DA BULUŞALIM – BİR KARADENİZ ŞÖLENİ”NDE KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TAN DUYULACAK!

Şehrin kültür, sanat ve eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, 18 Eylül 2022 Pazar günü kapılarını Karadeniz’in dalgaları gibi enerji dolu, kıpır kıpır bir Karadeniz Şöleni’ne açacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da URU, United Media ve Karadeniz FM işbirliği ile düzenlenen “Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni”nde on binler sabahtan akşama kadar kemençe ve tulum eşliğinde horon vuracak. Ana haberlere konu olan, şehrin en havalı yöresel festivalinde bu yıl da Karadeniz yöresinin en güzel sesleri sahne alırken, birbirinden özel tatlar ve el sanatlarına dayalı atölyelerle İstanbul’da memleket hasreti çeken Karadenizliler ve Karadeniz severler bir araya gelecek.

2022’DE DE 3. KEZ DOLU DOLU KARADENİZ

“Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni”, zorunlu pandemi ayrılığından sonra 3. kez 18 Eylül 2022 Pazar günü KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek. Coşku ve temponun hiç düşmeyeceği festivalde bu sene de muhteşem Karadeniz lezzetleri tadılacak, hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik atölyelerde Karadeniz kültürü nesilden nesile aktarılacak ve Karadeniz’in tekstil, aksesuar, gıda ürünlerinin yer alacağı çarşıda alışveriş yapılabilecek.

Özel dekorlar arasında muhteşem bir yayla havası yaşanacak olan şölende misafirler hem çimler üzerine kurulmuş geleneksel çay bahçesinde çay içmenin keyfini çıkaracak hem de yine tüm şehri horon vurarak inletecek.

Bugüne dek gerçekleşen iki festivalde 16.000 Karadenizli ve Karadeniz sevdalısını buluşturan ve dünyanın ilk ve tek biletli yöresel festivali olan “Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni” URU, United Media ve Karadeniz FM işbirliği ile KüçükÇiftlik Park’ta ‘hayde horona’ diyecek. Sahne alacak sanatçıların ve tüm gün sürecek aktivite programının önümüzdeki günlerde açıklanacağı “Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni” biletleri çok yakında Biletix’te!

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ