Demokrat Zafer

ÇOCUKLARIN SOSYAL SORUMLULUĞU KÜLTÜR SANATLA HARMANLANIYOR

Gürsu Belediyesi, kültür sanat etkinlikleriyle çocukların çevre konusunda sosyal sorumluluk duyarlılığı kazanmasını sağlıyor.

“Çocuklarımızın, geri dönüştürülebilir atıkları belediyemize getirerek çevreyi koruma duyarlılığı kazanmalarını sağlarken, onların sosyal sorumluluk bilincini kültür sanatla harmanlıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Çocuklarımız, getirdikleri geri dönüştürülebilir atıklarla belediyemizden ücretsiz sinema ve tiyatro bileti alma hakkı kazanıyor. Çevreyi ve doğayı koruma, geri dönüşümle doğal kaynaklarda tasarruf yapma hassasiyetiyle büyüyen yeni nesiller yetişecek. Böylece, hepimizin gelecekte doğal kaynakları korunmuş, temiz bir dünyada yaşama şansı olacak. Bu amaçla başlattığımız bu uygulamayla, çocuklarımıza çevre duyarlılığı kazandırırken, kültür sanat etkinlikleriyle kişisel gelişimlerini sağlıyoruz” dedi.

Her hafta düzenlenen sinema ve tiyatro gösterimleri kapsamında, dönüştürülebilir atıkları getirerek bilet kazanan çocuklar afacan mühendis Aslan’ın hikayesini anlatan “Aslan : Hürkuş Kayıp Elmas’’ adlı sinema filmi ve “Kırmızı Duvar” adlı çocuk tiyatro oyununu izleme olanağı buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ