Demokrat Zafer

“Bu Tepkinin Aile İçi İstimara Uğrayan Engelli Bir Genç Kız İçin de Verilmesini Beklerdim”

Esra Erol: “Sosyal medya gerçeklerin çarpıtıldığı bir ortamdır”

Esra Erol’un evli ve 2 çocuklu bir adamla yasak aşk yaşayan genç kızın stüdyodaki tavırlarına verdiği tepki sosyal medyada gündem olmuştu. Bunun üzerine Esra Erol 31 Ocak 2022 tarihli pazartesi günkü programında cevap verdi.

“Benim tepkim kız çocuklarının eğitim görmek yerine, evli adamların ikinci eşi olmayı kabul etmelerine duyduğum üzüntüdendi” dedi.

Sosyal medyanın gerçeklerden kopuk ve gerçeklerin çarpıtıldığı bir ortam olduğuna dikkat çeken Erol, programında ele alınan konuda da aynı durumun yaşandığını belirterek, programın perde arkasıyla birlikte ayrıntılarını da anlattı.

Yayından alınan 1 dakikalık görüntü üzerine fikir yürütülmesinin gerçekleri çarpıttığını belirterek, “bu tepkinin aynı programda yer alan aile içi istismara uğrayan engelli bir genç kız için de verilmesini beklerdim” dedi.

Programda ele alınan konuların toplumsal meseleler olduğunu belirten Erol, “Toplumsal meselelere gözünüzü kaparsanız her şey yolunda sanırsınız. Biri size her şeyin yolunda olmadığını gösterdiğinde ona kızarsınız çünkü rahatınızı kaçırmıştır. Varsın biz rahatları kaçıralım. Belki sonuca faydası olur” diyerek konuşmasını tamamladı.

Söz konusu genç kızın o sırada stüdyoda bulunan anne-baba ve ablası da Esra Erol’a desteklerini belirterek “Kızımız buraya gelmeden, buradan gitmeyeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ