Demokrat Zafer

5 şarkılık projenin ilk şarkısı “Bir Deli Mavi” yayında!

Mobilya sektöründe bir yatak markasının temsilciliğini yapan Ersan Erdoğu, besteci ve yorumcu kimliğiyle Türk Pop müziğine sıkı bir giriş yaptı. Ticaret ve müziği birlikte yürüten sanatçı, geçen yıl yayınladığı “Yolcu” şarkısı ile dinleyicilere merhaba demişti. Ardından çalışmalara devam eden Ersan Erdoğu 2022’ye 5 şarkılık bir proje ile giriş yaptı. Projenin tamamının aranjörlüğü ve prodüktörlüğü Orhan Sancak tarafından yapılıyor.

Projenin ilk şarkısı olan “Bir Deli Mavi” sizi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Müziği Ersan Erdoğu’ya ait olan “Bir Deli Mavi” adlı şarkının sözleri ise Ali Haydar Timisi imzası taşıyor. “Bir Deli Mavi” klibinde kızını kaybetmiş bir anne üzerinden zamanın hepimiz için bir gün tükeneceği ve sevdiklerimizle geçirdiğimiz her anın ne kadar kıymetli olduğu anlatılıyor. Klipteki çocuk oyuncuyu Ersan Erdoğu’nun kızı İpek Erdoğu canlandırıyor. Anne karakterini ise tiyatro oyuncusu Özge Erdemir üstlendi. Ferit Çetinkaya yönetmenliğinde kısa film tadında çekilen klip tüm sosyal medya platformlarında yayında.

Projede yer alan diğer tüm eserlerin söz ve müziği Ersan Erdoğu tarafından hazırlandı. Bu anlamda hem besteci hem de yorumcu kimliği ile Türk pop müziğinde yeni bir renk olmayı hedefliyor. Edebi ve müzikal açıdan oldukça iddialı eserlerden oluşan proje önümüzdeki aylarda sırasıyla yayınlanacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ