Demokrat Zafer

KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’IN %100 AKUSTİK SERİSİ KAPSAMINDA 12 ŞUBAT’TA BÜYÜK EV ABLUKADA SAHNE ALIYOR!

KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesinde düzenlenen %100 Akustik serisi, alternatif müzik dünyasında adeta yepyeni bir yol açan, yeni bir dil oluşturan Büyük Ev Ablukada’nın 12 Şubat Cumartesi akşamı vereceği akustik konserle devam ediyor! Coşkulu sahne performanslarının yanı sıra akustik konserleriyle de büyük ilgi gören grup, dinleyicileriyle KüçükÇiftlik Park’ta buluşacak. Kışa özel kapalı mekânında etkinliklere hız kesmeden devam eden KüçükÇiftlik Park’ta, URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen ve kapı açılış saati 19.00 olan konserin biletleri Biletix’te!

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, yeni kapalı mekân konseptinde her türden müzikseverlere hitap eden programıyla misafirlerini kış aylarında da müzikle buluşturmaya devam ediyor. Şehrin merkezinde ancak gürültüsünden uzakta, güvenli ve konforlu bir ortamda sıcak, samimi ve sakin bir akşam geçirmek isteyen İstanbullular, KüçükÇiftlik Park’ın %100 Akustik serisiyle en sevilen yerli müzisyenlerin şarkılarını bu kez de akustik versiyonlarıyla dinliyorlar.

%100 Akustik serisi, alternatif müzik sahnesinin önde gelen gruplarından Büyük Ev Ablukada’nın 12 Şubat 2022 Cumartesi akşamı gerçekleşecek konseriyle devam ediyor. İsmini Turgut Uyar’ın bir şiiri olan “Büyük Ev Ablukada”dan alan ve 2008 yılında Cem Yılmazer ve Bartu Küçükçağlayan tarafından kurulan grup, bugüne kadar Full Faça, Ay Şuram Hâlâ Ağrıyo, FIRTINAYT ve Mutsuz Parti adlı dört albümün yanı sıra tekli ve EP’lerini de dinleyicilerle paylaştı. Samimi duruşları, sahne enerjileri ve müzikal tarzlarıyla seyircisine aradığından fazlasını sunan Büyük Ev Ablukada; KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesindeki akustik konsere Galvaniz Gelbiraz (Gülin Kılıçay), Canavar Banavar (Bartu Küçükçağlayan) ve Afordisman Salihins (Cem Yılmazer) üçlüsüyle çıkacak.

Kasım ayından itibaren üzeri kapalı bir mekân haline gelen ve kış ayları boyunca misafirlerini müzikle buluşturmaya devam edecek olan KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşen etkinliklerde, her zaman olduğu gibi tüm pandemi önlemleri yine üst düzeyde alınıyor. 6 Eylül 2021’de hayata geçen yönetmelik gereği tüm etkinliklere PCR testi veya aşı kartı ibrazı ile giriş yapılabiliyor.

Dinleyicileri “iyi ve sakin müzik”le mest eden %100 Akustik konserleri 4 Mart’ta Feridun Düzağaç ve Hüsnü Arkan, 18 Mart’ta Fatih Erkoç-Kerem Görsev Trio, 9 Nisan’da ise Levent Yüksel ile devam edecek. URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen %100 Akustik konserlerinin biletleri Biletix’te!

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ