Demokrat Zafer

Uludağ Sosyal Tesisi açıldı! “Uludağ’a çıkmak herkesin hakkı”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın “Uludağ’a çıkmak herkesin hakkı” diyerek duyurduğu Burfaş Uludağ Sosyal Tesisi Uludağ 2’nci Oteller Bölgesi’nde hizmete açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uludağ 2’nci Oteller Bölgesi‘nde yapımı tamamlanan Burfaş Uludağ Sosyal Tesisi‘nin açılış töreni, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaşİl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Bursa AK Parti Milletvekilleri Atillla ÖdünçRefik Özen, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan‘ın katılımıyla gerçekleşti.

 

 

Başkan Alinur Aktaş’ın açılışta yaptığı konuşmadan satır başları;

 

Bazen duyuyorum Bursa’ya gelenler Uludağ’a uğramadan çekip gidiyorlar ama Uludağ Bursa‘nın bir değeridir.

 

Özellikle şunu ifade etmek istiyorum, Uludağ yaz aylarında da çok güzel. Biz yaz aylarında Uludağ turizmini arttırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

 

Geçtiğimiz yılın haziran ayından bu yana yapımı devam eden bu tesisin açılışı için burdayız. Burfaş tesisi de benden önce zarar ediyordu fakat biz bu durumu toparladık. Hiçbir şekilde esnaflara da zararımız yok. Onlarla yarış içinde değiliz.

 

Tesisimiz aynı anda 200 kişiye hizmet verecek bir alana sahip. Fiyatlarımızla da insanları zorlamayacağız, biz Burfaşız, Büyükşehir Belediyesiyiz.

 

Hanlar bölgesini yıkıyoruz, altyapıyı genişletiyoruz, ulaşım konusunda kamulaştırmalarımızı da sürdürüyoruz. Fakat sosyal belediyeciliğimizi de tabii ki devam ettiriyoruz.

 

 

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ise açılış konuşmasında şunları söyledi;

 

Açılışını gerçekleştireceğimiz Burfaş Uludağ Sosyal tesislerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Uludağ, Başkanımızın da söylediği gibi sadece kış aylarında kullanılan bir bölge değil. Yaz aylarında da çok değerli bir bölgedir.

 

 

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ise Alinur Aktaş’ı ve ekibini tebrik ederken, “Hem kaliteli hem de ekonomik bir tesisi hayata geçiriyoruz. Dünya olarak ekonomik açıdan çok fazla etkileniyoruz. Bu sektörlerin başında da hizmet sektörü geliyor. Uludağ sadece Bursa’nın değil Türkiye’nin bir değeri. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uludağ alan başkanlığı konusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah Uludağ’ı turizm açısından daha da iyi bir düzeye getireceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ