Demokrat Zafer

Toyzz Shop’ta Karne Şenliği Başladı!

Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, farklı yaş gruplarına ve ilgi alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ve karne dönemine özel fırsat dolu kampanyalarıyla çocukların tatil coşkusunu ikiye katlıyor.

“Oyun oynamak herkesin hakkı” diyen Toyzz Shop, yarıyıl tatilini her zamankinden daha keyifli ve kaliteli hale getirecek, her zevke uygun yüzlerce çeşit oyuncağı çocukların beğenisine sunuyor. Geniş ürün yelpazesinin yanı sıra fırsat dolu kampanyalarıyla da çocukların yüzünü güldüren Toyzz Shop, 21 Ocak-27 Şubat tarihleri arasında akülü arabalardan uçan daireye, sesli peluş oyuncaklardan renk değiştiren Barbie bebeklere kadar seçili birçok üründe indirim fırsatı sunuyor. 21 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında da Toyzz Shop’a gelerek indirimli ürünler haricinde 250 TL’lik alışveriş yapan herkes 50 TL hediye çeki kazanma şansı yakalıyor. Ayrıca Yapı Kredi World Mobil ile 15 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında Toyzz Shop’tan 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, 50 TL Toyzz Shop puanına sahip oluyor. Hediye puanlar, 21 Mart 2022 tarihine kadar Toyzz Shop mağazalarında kullanılabilecek.

Araba meraklıları Toyzz Shop’a!

Otomobil merakı olan çocuklar Pilsan Fortune Uzaktan Kumandalı Araba ile güzel havalarda eğlenceli sürüş deneyiminin tadını çıkaracak. İhtiyaç durumunda arabayı kontrol etme rahatlığı sağlayan uzaktan kumandalı arabalar ailelere güven ve kolaylık sunarken, çocukların da özgür hissetmesine yardımcı oluyor.

Arazi ve inşaat araçlarıyla oyun kurmak Maxx Wheels ile çok daha macera dolu. Çocuklar, Maxx Wheels Transporter Oto Taşıyıcı Tır sayesinde en harika inşaat ve arazi ekiplerini oluştururken, Maxx Wheels Garaj Seti ile parçaları bir araya getirerek kendi garajlarını oluşturacak ve eğlenceye doyacaklar.

Evcilik oyunları çok daha keyifli

Hasta olunca yanakları kızaran ve ağlayan bebek Cicciobello evcilik oyunlarını gerçekçi bir hale getiriyor. Cicciobello, emziği, sütü, vitamini, meyve suyu ve iğnesiyle ilgi görmeyi ve iyileştirilmeyi bekliyor. Hastalığını tespit edebilmek için stetoskop ve ateşini ölçmek için termometre de oyuncak setinin içerisinde yer alıyor. Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Barbie Parti Serisi ise parti konseptine uygun ışıltılı kostümleriyle göz dolduruyor. Değişen göz alıcı özelliklerini görmek için Barbie bebeği ılık suyun içerisine koyarak döndürmek yeterli. Renk değiştiren Barbie’leri çocuklar diledikleri gibi süsleyerek eğlenceli doğum günü kutlamaları ve parti hikayeleri canlandırabilecekler. Yarı panda, yarı kanguru İnteraktif Peluş Panda Peek-A-Roo! ise 150’den fazla ses ve eylem içeren etkileşimli kesesiyle çocukları adeta büyülüyor. Anne-Roo, dokununca sevimli sesler ve hareketlerle yanıt verirken, Bebek-Roo’nun kese içinde hareket ettiğini görmek, hissetmek ve duyabilmek mümkün. Şarkı söyleyen ve çeşitli oyunlar oynayan Anne-Roo ve Bebeği, çocukların eğlenceli dünyasına ortak olmayı bekliyor.

Flynova Uçan Daire ile akrobatik eğlence

İnanılmaz akrobasi hareketleri yapabilen, uçan spinner oyuncağı Flynova, çocukların eğlenirken stres azaltmalarına yardımcı olacak. Çocukların tek başlarına veya arkadaşlarıyla oynayabilecekleri uçan daire, parıldayan RGB ışıklarıyla özellikle geceleri adeta görsel bir şölene dönüşüyor. USB şarj kablosuyla hızlıca şarj edilebilen Flynova uçan daire ile çocuklar farklı oyunlar keşfederek keyifli vakit geçirecekler.

https://www.toyzzshop.com/

Toyzz Shop Hakkında: Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, bugün 36 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Sunman tarafından 2001 yılında kuruldu. %100 yerli sermayeli oyuncak zinciri olan Toyzz Shop, “Oyun oynamak herkesin hakkıdır” diyerek, farklı yaş gruplarına göre çocukların duygusal ve fiziksel gelişimini olumlu yönde etkileyecek, analitik düşünmelerini sağlayacak ve pratik zekâlarını geliştirecek ürünler ile geniş bir seçenek ve fiyat yelpazesi sunmaktadır. 2001 yılından bu güne, modern oyuncak mağazacılığı anlayışını Türkiye genelinde 50’den fazla şehre ve KKTC’ye taşıyan Toyzz Shop, 2 binin üzerinde çalışanı ile sektör lideri olarak hizmetlerini sürdürmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ