Demokrat Zafer

CENGİZ AKTÜRK’ÜN İLK DEFİLESİ ÜNLÜ TASARIMCI CİHAN NACAR’A EMANET !

Tasarımlarıyla adından sıklıkla söz ettiren ünlü tasarımcı Cihan NacarCengiz Aktürk markasının kreatif direktörlüğünü üstlendi.

Tekstil sektöründe 20 yılı aşkın süredir varolan , Türkiye’de stratejik lokasyonlarda mağazalaşan ve yurtdışında satış noktaları bulunan Cengiz Aktürk , ilk kez  gerçekleştirilecek defilesini ünlü moda tasarımcısı Cihan Nacar’a emanet etti.

Şubat ayında gerçekleşecek defilede ,sürpriz isimlerin taşıyacağı koleksiyon moda tutkunları için büyük merak uyandırıyor. Köklü bir markanın kreatif direktörü olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Cihan Nacar ,‘ Bir moda markası için mihenk taşı olan koleksiyon tanıtımını üstlenmekten ötürü çok mutluyum. Tutkuyla yaptığım işimin ve hazırladığım özel koleksiyonun yansımalarını herkesin çok beğenmesini temenni ediyorum. Sizleri muhteşem bir defile bekliyor ‘dedi.

Perakende sektöründe büyümeye devam eden Cengiz Aktürk markasının Nişantaşı, Teşvikiye,Bağdat Caddesi  ,Mandarin Oriental at the Bosphorus ve birçok avmde yer alan mağazalarının yanı sıra, Ortadoğu müşterilerinin talebini karşılamak adına Doha Festival City’de de açtığı bir mağazası bulunmaktadır. Cihan Nacar ‘ın hazırladığı koleksiyon Nisan ayında mağazalarda satışa sunulacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ