Demokrat Zafer

”Tüm Canların Yüzü Gülsün”

Fesleğen Pati Sokak Hayvanlarını ve Doğayı Koruma Derneği tarafından düzenlenen ‘Dinle Küçük Adam’ stand up gösterisi Uğur Mumcu Sahnesinde gerçekleştirildi.

Fesleğen Pati Sokak Hayvanlarını ve Doğayı Koruma Derneği, 26 Şubat 2021 tarihinde genç gönüllüler tarafından kurulmuş, bu sürede sokaktaki can dostlarımıza umut olmuş ve onlar için canla başla çalışmalarını sürdürmüş aktif bir dernektir. Yıl boyunca sokak hayvanlarına düzenli mama dağıtımı yapmak, hasta ve yaralı hayvanların tedavilerini üstlenmek gibi devamlı etkinliklerinin yanı sıra yıl boyunca birçok projeye imza atmış ve sesini oldukça duyurmuş bir kuruluştur.

Bunun yanı sıra sanata da büyük önem veren Fesleğen Pati Derneği geçtiğimiz aylarda Mehmet Elmas’ın sergilediği ‘Dinle Küçük Adam’ adlı interaktif tiyatro organizasyonu ile gönüllüleri ile bir araya geldi. Pandemi süresince kısıtlanan sosyal hayatı renklendirmek ve bunla beraber minik dostlarımız yararına düzenlenen Taklitman (Mehmet Dindar)’ın standup gösterisinde tekrar tüm gönül dostlarıyla bir araya gelerek hem sokaktaki dostlarımıza can olup hem de güzel vakit geçirdiler.

Sponsorumuz olan Turan Kuyumculuk’a ve desteklerini esirgemeyen tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Gelecek günlerde bir çok proje ve etkinlikle beraber daha yaşanılabilir bir dünya için çalışmalarımızı sürdürebileceğimizi belirterek, her yılın bir önceki yıldan daha sevgi dolu olmasını diliyoruz.

FESLEĞEN PATİ DERNEĞİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ