Demokrat Zafer

MUYAD’da Başkan Keçeci güven tazeledi

Bursa Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği (MUYAD) Olağan Kongresi gerçekleşti.

Kongre İyi Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Demokrat Parti İl Başkanı Çağrı Kaplan, MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler ve yönetimi, İyi Parti Mudanya İlçe Başkanı Hüseyin Hatipoğlu ve Mudanya Ülkü Ocakları Başkanı Şevket Güleç’in katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Keçeci’nin yönetiminde 2 kişi değişirken, tek aday olan Keçeci yeniden başkan seçildi.

Baskan Sahip Keçeci geçmiş dönem faaliyetlerinden bahsederken, gelecek dönemde yapacakları faaliyetlere değindi. Esentepe Hastanesi’ne desteklerinden dolayı, diğer katılımcılara da kongreye göstermiş oldukları ilgi için teşekkür etti.

CHP Büyükşehir adayı Bozbey ise, derneği desteklediğini belirtirken, kongrenin hayırlı olmasını diledi. Derneğin her zaman yanında olduğunu belirtti.

İYİ Parti Bursa teşkilatları adına saygılarını sunan Başkan Türkoğlu,

“Bu toprakların çocuğu olarak yardımlaşmak, paylaşmak gibi görev ve sorumluluklarımız var ve bizler bu şekilde dernekleşerek ciddi faliyetler gösteriyoruz ve birbirimizle paylaşımlarda bulunuyoruz. Hem Mudanya için hem Bursa için gayret göstermemiz lazım. Bursa’nın ve Mudanya’nın doğasını, denizini, yeşilini korumak için sadece belediyelerin değil bizim de gayret etmemiz lazım” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ