Demokrat Zafer

CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz engelli hemşehrilerimize gerçekten değer veriyor mu?

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a bu sözlerle yüklendi.

Seymenler; “Daha önce de dile getimiştik; 100 bin nüfusu aşmış, yazları ise bunun iki üç katına ulaşan potansiyeliyle Mudanyamızda, bir tane bile engelli araç şarj istasyonunun bulunmaması büyük bir ayıptır.

Özellikle Yalı Mahallesi ve hareketliliğin yoğun olduğu Mudanya ve Güzelyalı’daki merkezi yerlerde engelli araç şarj istasyonu şarttır.

Engelli hemşehrilerimize hizmette daha duyarlı olunmalıdır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın prensibini ilke edinenler böyle yapar.

Hayatın normal akışında birçok engelle karşılaşan engelli hemşehrilerimizin önüne bir engel de CHP’li Mudanya Belediye Başkanının başarısız belediyeciliği ve hizmetsizliği çıkmaktadır.

Bir hemşehrimiz Mudanya Belediyesi’nden engelli yakınını mahkemeye götürebilmek için araç istediğini, Belediyenin ise bu konuda yardımcı olmadıklarını bildirdiğini iletti. Bunun üzerine bu konu ile ilgili bizler de belediyeyi aradık, maalesef aynı cevapla karşılaştık.

Bir başka CHP’li Başkanın yönetimindeki Gemlik Belediyesi bu hizmeti verebiliyorken, Mudanya Belediyesi bu konuda niçin yetersiz kalmaktadır? CHP’li Mudanya Belediye Başkanı; CHP’li belediyelerin bile en kötü yönetenidir.

Mudanya Belediyesi, engelli hemşehrilerimize sadece hastanelere gitmek için değil, kamu kurumlarındaki işleri ile mahkeme ve benzeri işleri için de araç tahsis etmelidir.

Toplamda 2 dönem, 8 yıldır görevde bulunmasına rağmen bir tane engelli araç şarj istasyonunu dahi Mudanya’ya getiremiyorsa CHP’li Mudanya Belediye Başkanı bu işi bıraksın, bir engel de o olmasın.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ