Demokrat Zafer

Yumuşak ve pamuklu dokularla ferahlık hissi

KM Home Collection, yüzde yüz pamuktan üretilen, üzerindeki nakışların elde işlendiği, banyolara ve spa’lara soft dokunuşlarda bulunacak havlu setleri tasarladı. Yumuşaklık ve emicilikte sınır tanımayan el, yüz ve vücut havluları, şık çizgilerle şekillenerek her stile uyum sağlayacak modellerle bezenmiş.

Yıllardır uluslararası düğünlere imzasını atan, kurduğu sofralarda Devlet Başkanlarını ve konuklarını KM Events imzalı etkinliklerde ağırlayan Meltem Tepeler, tasarımlarını kendi gerçekleştirdiği yeni markası KM Home Collection ile evlere adım atıyor.  Konu davet sofrası olunca tasarlanan kutlama alanında doğallığı yansıtacak özel bir seri hazırlayan marka, gelen misafirleri büyüleyecek kalitede ve görünümde tasarımlar yaratıyor.

Evdeki ıslak mekanlarda yumuşak dokuların arayışında olanlara hitap edecek olan havlu setlerimiz el, yüz ve vücut havlularından oluşuyor. 6 farklı modelde tasarlanan havlu setlerini dilediğiniz gibi kombinleyerek ıslak mekanlarda tercih edebilirsiniz. Suyun arındırıcı etkisiyle serinledikten sonra dokunma hissi uyandıran yumuşaklığa sahip havlularımız, doğal detaylar içeriyor.

Tarz olarak kendine zarif, zamansız ve narin bir stil benimseyen ve bu yalın yaklaşımı evin her köşesine yansıtan KM Home Collection’a dair tüm tasarımları Bebek’teki showroom’umuzda ya da online satış kanalımız olan www.kmhomecollection.com’da bulabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak, daha çeşitli fotoğraf ihtiyacı ve çekim için ürün temin etmek için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili detaylı anlatım videolarımızı https://youtube.com/c/MeltemTepeler adresinden izleyebilirsiniz.

www.kmhomecollection.com     Instagram adresimiz: @kmhomecollection

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ