Demokrat Zafer

Hükümet, ekonominin kontrolünü elinden kaçırdı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul’da yüksek kira fiyatlarından şikayet eden vatandaşlara, “Bu yılki kira artışı daha önce hiç olmamıştı, bu kadar olmamıştı. Fiyatlar aldı başını gidiyor. Hükümet ekonominin kontrolünü elinden kaçırdı” karşılığını verdi.

Vatandaşlar, sokakta kendileriyle sohbet eden Babacan’a yüksek kira fiyatlarından yakındı. Babacan, “Anne baba çocuğunu okumaya gönderiyor. Emekli nasıl ödeyecek kirasını?” diye soran vatandaşlara şunları söyledi:

“Kiralar çok arttı. Bu yılki kira artışı daha önce hiç olmamıştı. Bu kadar olmamıştı. Öğrencilerin en önemli ihtiyacı; bir, gıda. Gıda fiyatları aldı başını gitti. İki, kira. Fiyatlar aldı başını gitti. Üniversiteyi kazanan çocuğunu gönderemeyen çok aile var. Çocuklar iyi üniversiteleri kazanıyor ama aileler kaydettiremiyorlar. Çok yazık. Hükûmet, ekonominin kontrolünü elinden kaçırdı. Biz onun için yola çıktık. İyi bir alternatif hazırlamamız, şimdiden çalışmamız gerekiyor. Çünkü gidişat kötü.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ