Demokrat Zafer

Uludağ’a Çıktılar! “Herkes İYİ Olacak!”

Türkiye’nin zirvesinde, zirvedeki partinin üyelik çalışmaları son hızla devam ediyor. Osmangazi İlçe Başkanlığı sahada ayak basmadık yer bırakmıyor. Genel Merkez’in yıl sonu itibariyle koyduğu hedefler doğrultusunda 23.000 üye barajını aşan Bursa İl Teşkilatları, hiç ara vermeden üyelik çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye genelinde 500.000 bandını aşan İYİ Parti, yapılan anketlerde şuan Türkiye’de hem oyunu hem de üye sayısını en çok arttıran parti konumunda.

Ocak 2020’de il ve ilçe programlarıyla esnafın çiftçinin dertleriyle hemdert olan, onların sorunlarını ve taleplerini Milletin Meclisi’inde Milletin Kürsüsü’nden kamuoyuna aktaran Meral Akşener önderliğindeki İYİ Parti’de, 84milyon vatandaşımızın gerçek gündemi ile ilgili çözüm yolu aramak ve üzerinde durdukları en önemli konulardan biri de üye kaydı konusu oldu.

Osmangazi özelinde bu şuur ve bilinçle hareket ettiklerini belirten İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu:

Tek derdi vatan olan cesurlar hareketi mensuplarının 25 Ekim 2017’de yola çıkarken koyduğu irade ile başlatılan Türkiye’nin İYİ olması süreci eminiz ki ilk seçimde gerçekleşecektir. Bunu başarmak için bizler de var gücümüzle, gece gündüz, yağmur çamur demeden çalışmaya and içtik, aziz milletimize söz verdik. Yıl sonuna kadar Türkiye genelinde özveriyle yürütülen üyelik çalışmalarına Osmangazi olarak devam ediyoruz. Bu hafta kış turizminin en önemli ve uluslararası merkezlerinden biri olan Uludağ Oteller Bölgesinde, Uludağın ve Türkiye’nin zirvesindeyiz.
Yurdumuzun dört bir yanından gelen misafirlerimizi ağırlamaktan, onlara Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin selamlarını iletmekten dolayı gururluyuz. Türkiye’de üye sayı sıralaması bakımından 8. olarak ilk on arasında yer alan Osmagazi’yi 1. ilçe durumuna getiremek için pozitif fayda sağlayacak bu anlamlı rekabete de tüm ilçelerimizi buradan davet ediyorum. Herkes bilsin ki, çok kısa zamanda Türkiye İYİ olacak! Başaracağız, başaracağız, başaracağız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ