Demokrat Zafer

KUAFÖRLER ODASI’NI BEN DEĞİL SİZ DEĞERLİ ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ.

Mesleğinde çok uzun yıllardır çalışmalar yürüten şu an Bursa’da 4 salonuyla hizmet veren, 14 yıldır Bursa Berberler Odası’nda yönetim ve başkan vekilliği yapıp, Kuaförler Odası Başkan Adaylığı için bu görevinden istifa etmiştir. 8 yıldır Türkiye Berberler Kuaförler Federasyonu’nda ve 10 yıldır da Nilüfer Esnaf Kredi Kooperatifi’nin yöneticisi olan ve şimdi de uzun yıllardır edinmiş olduğu bilgi ve tecrübelerini Bursalı kuaförlerin hizmetine sunmak için Bursa Kuaförler Odası başkan adaylığını uzun zaman önce açıklamış olan

MUSTAFA NEZOR KİMDİR?

1971 Trabzon Beşikdüzü doğumludur, bu mesleği babasından görmüş tanımış ve sevmiştir anlayacağınız babasının yanında çıraklık ile mesleğe adımını atmıştır. Beşikdüzü’nde 7 yıl bay-bayan kuaför salonunda çalıştıktan sonra 1985 yılında Bursa’ya gelerek mesleğine burada devam etmiştir. 1995 yılında meslektaşı olan eşi ile hayatlarını birleştirmiş ve bu adımla birlikte iki çocuğu dünyaya gelmiştir. Nilüfer’de ikinci bayan kuaförü açan kişi olduğunu söylemek gerekir. 4 salonuyla halihazırda devam mesleğe devam etmektedir. Bir şubesinin başında oğlu Mert Nezor diğer şubelerin başında eşi Hanım Nezor, kardeşi Cesur Nezor ve son şubelerinin başında da yeğeni Hanife Nezor bulunmaktadır. Kendisi de tabii bu dört şubenin koordinatörü olarak elinden geldiğince güzel hizmet verilmesi için çalışmaktadır. Bazen burada bazen orada nerde ihtiyaç varsa orada meslek başındadır. Yapmış olduğu çalışmalar, hizmetler bunlarla sınırlı değildir. Yaşamı ve mesleğe olan sevgisi burada anlatılacak kadar kısa değil ancak affınıza sığınarak sizlere birkaç kelimeyle kendisini ve hizmetlerini anlatmak isteriz. Asıl düşüncesi, asıl felsefesi ve asıl hedefi “yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” sözünden geçmektedir. Mesleğimiz gereken saygıyı görecek ve meslektaşlarım emeklerinin karşılığını fazlasıyla elde etmelidirler, asıl mesele budur.

MUSTAFA NEZOR BAŞKAN OLDUĞUNDA;

-Odanın hizmetlerini işyerinize motorlu kurye ile getireceğiz. Peki bunu nasıl yapacağız? Örneğin; pazartesi günü yaşamış olduğumuz şehrin bir bölümünde, salı günü diğer bir tarafta yani bu şekilde bölgesel anlamda günlere bölünerek hizmet vereceğiz.

-Odamız tarafından verilen tüm eğitimler ücretsiz olacaktır.

-Düğün salonları ile anlaşma yapıp indirimli çalışan işyerlerinin bu usulsüz uygulamaları engellenecektir.

-Basit usul mükellefi meslektaşlarımın defterlerinin tamamına odamız çok cüzi rakamlara bırakacaktır.

-Meslektaşlarımızın bir nebze dinlenebilmesi için salı günü işyerlerinin kapalı olması ile alakalı Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden meclis kararı çıkaracağız.

-Sosyal sorumluluk projelerinde Bursa Bayan Kuaförler Odası olarak elimizden gelenin fazlasıyla siz değerli meslektaşlarımın görmesi ve destek olması sağlanacaktır.

-Fuar gezileri ve buna benzer etkinlikler ücretsiz olacaktır ve ayrıca gezilere ailelerin katılımı da sağlanacaktır.

-Eğitimle alakalı sürekli olarak güncel gelişmeleri takip ederek, siz değerli üyelerimize güncel bilgiler aktarılacaktır.

-Oda ile aranızda yaşanan aidat problemlerini yine kurye elemanlarımız aracılığı ile problemsiz bir şekilde çözeceğiz. Odaya ödediğimiz paraların her kuruşunu hizmet olarak geri sunacağız.

-Düzenli olarak işyeri ziyaretlerimiz devam edecek, sorunlarınız dinlenip çözüme ulaştırılacaktır.

-Kayıt dışı çalışanlara izin vermeyeceğiz “bu senin adamın, bu benim adamım” devrini sonlandıracağız.

-Türk Sanat Müziği dinletisi ve aktiviteleri gerçekleştireceğiz.

-Pandemi dönemi sona erene dek odanız olarak yanınızda duracağız ve dezenfektasyon hizmetini sizlere odanız olarak ücretsiz sunacağız.

-Mesleki yeterlilik belgelerinin cüzi rakamlarla kâr amacı gütmeksizin sınavlarını gerçekleştireceğiz.

-Geleneksel, kültürel etkinliklerimize aralıksız devam edeceğiz.

KUAFÖRLER ODASI’NI BEN DEĞİL SİZ DEĞERLİ ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ.

BURSA KUAFÖRLER ODASI KOMİSYONU

Odamızı birlikte yönetebilmemiz için komisyonlar oluşturacağız. Bu komisyonlar sırasıyla aşağıda yazılı maddeler ve sizlerden oluşan kişi sayıları ile belirtilmiştir.

1)Temsilci komisyonları 70 kişi, mahallede sorunlara en çabuk ulaşım ve müdahale edebilecek kişiler.

2)Denetim komisyonları 10 kişi, denetim alanında uzman kişiler.

3)Eğitim komisyonları 20 kişi, değişik alanlarda dallarında uzmanlardan.

4)Sosyal aktivite komisyonları 10 kişi, sosyal aktivitelerde öncü isimler.

HER ŞEY DEĞERLİ ÜYELERİMİZ, MESLEKTEŞLARIMIZ İÇİN ve birçok eksik kalmış çalışmalar yalnız kalmış meslektaşlarım için. Ben hizmet için sizinleyim. Ayrıca odamızın adını değiştirmekle de ilgili arkadaşlarımızla, üyelerimizle ortak bir isimde buluşarak karar almak istiyoruz. Bursa Berberler Odası’nda gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmaları Edirne’den Kars’a kesim ve renklendirme eğitimleri arayan herkese ücretsiz verdik. Bu kaliteyi, bu hizmet anlayışını artık Bursa Kuaförler Odası’na da yerleştirmek en büyük dileğimizdir. Bu anlamda değerli meslektaşlarım bana ulaşmak istediklerinde telefondan ya da sosyal medya aracılığı ile 7/24 iletişime geçebilirler. Son olarak başta değerli meslektaşlarımız olmak üzere tüm Bursalılara sevgilerimi, saygılarımı göndermek istiyorum, esenlikler diliyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ