Demokrat Zafer

Türkyılmaz 2 yıldır Tirilye sahasını 8 yıldır da Mudanya’yı atıl durumda bıraktı.

MHP Mudanya’dan Mudanya Belediyesi’ne yaylım ateşi! Mudanya’da MHP açıklaması ile siyasi tansiyon yeniden yükseldi!

MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; “Tirilye’deki futbol sahası 2 yıldır molozlar içerisinde atıl durumda. CHP’nin başarısız Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz 2 yıldır Tirilye sahasını 8 yıldır da Mudanya’yı atıl durumda bıraktı.

Güzelyalı’da Mudanya’nın tek havuzu kapalı, Tirilye’de futbol sahası atıl durumda. Görünen o ki CHP’li Hayri Türkyılmaz ya gençlere önem vermiyor ya da belediyecilikten anlamıyor.

Mudanya’da hangi konuya el atsanız bu başarısız, hantal yönetimin tezahürü ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Keza gençlik ve spor konusu da böyle.

Tirilye’deki futbol sahası yıllardır sahipsiz ve atıl durumda. Hayri Türkyılmaz’ın umrunda mı. Sayın Başkan eldeki imkanları değerlendiremiyor, Mudanyalının hakettiği hizmeti veremiyor.

Tirilye değerli bir yer, Tirilyespor önemli bir kulüptür. Grubunda 19 puanla 3. Sırada yer alan, bir çok güzel maç çıkaran, ter akıtan, emek veren Mudanyamızın köklü ve güzide temsilcilerinden olan Tirilyespor’a yakışır bir saha veya tesisin inşaa edilmesi şarttır.

Futbol sahası inşa etmek mümkün değilse, kapalı spor tesisi, halı saha ya da voleybol sahası gibi başka seçeneklerde düşünülmelidir. Tirilye ve Mudanya çok daha fazlasını hakediyor.

CHP Mudanya İlçe Başkanına ise artık diyecek söz kalmadı. Mudanya’nın bunca sorunu karşısında ya duyarsız ya da Belediye Başkanına uyarı ve öneri getiremeyecek kadar etkisiz.

Mudanya Belediyesinde bir yönetim krizi var. Mudanyalı hemşehrilerimizin takdirine sunuyorum ki başarısızlıkların faturası Mudanya’da CHP’ye ve Hayri Türkyılmaz’a kesilmelidir.

CHP’li Belediye Başkanını ve ilçe başkanını ellerine yüzlerine bulaştırdıkları kent yönetimi konusunda birbirlerine havale ediyorum. Biliniz ki Mudanya ne size ne de CHP’ye muhtaç.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ