Demokrat Zafer

ÜNLÜ PRODÜKTÖR AMORF BAŞARISI İLE HERKESİN DİLİNDE

Youtube’da paylaştığı eserlerle her gün daha fazla hayran kitlesi edinen başarılı prodüktör ve DJ AMORF müzik piyasasının gözdesi oldu. Malak, Kan Doldu Ciğer, Our Hearts, Eaynayk, Deep Anatolia gibi parçalarıyla adından söz ettiren AMORF Youtube’da tam 505 bin hayran kitlesi bulunuyor. 8 yıldır müzikle ilgilenen AMORF, en büyük hayalinin dünya turnesine çıkmak ve dünyada hatrı sayılır bir hayran kitlesi edinmek olduğunun altını çiziyor. Birçok mekandan DJ’lik yapması için teklif alan genç yetenek, ince eleyip sık dokuyor.
Gördüğü ilgiden dolayı mutlu olduğunu dile getiren AMORF, sözlerine şu cümlelerle devam etti: “Yıllardır müzikle iç içe yaşıyorum. 2016 senesinde Youtube kanalımı açıp ilk çalışmalarımı yayınlamaya başladım ve Trap, Deep House gibi tarzlarda üretim yaptım. Şu anda Deep House tarzıyla Orta Doğu ritimlerini harmanlayarak müzik üretimi yapıyorum. Bu zamana kadar beni hiç yalnız bırakmayan sevenlerime teşekkür ederim…”
AMORF (EMRAH TÜRKOĞLU) KİMDİR?
Gerçek adı Emrah Türkoğlu olan AMORF, aslen Adıyaman’ın Merkez ilçesindendir. Orada doğan Türkoğlu, 1 Haziran 1998 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. 6 kardeş olan ünlü DJ, küçüklükten beri süregelen müzik aşkına engel olamayarak 29 Aralık 2016 yolunda Youtube kanalı açıp, çalışmalarını yüklemeye başlamıştır. Paten kaymak, fitness yapmak ve yüzmek gibi hobileri bulunan Emrah’ın en büyük aşkı ve uğraşı müziktir.
“AMORF” SOSYAL MEDYA:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ