Demokrat Zafer

İSGİD: STK’CILIĞA YENİ BİR SOLUK GETİRECEK

Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında uzun yıllar yöneticilik yaparak deneyim kazanan isimler şimdi İSGİD – İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği çatısı altında birleşti.

Daha güçlü bir yönetim, daha dinamik bir ekip, daha vizyoner bir yapıyla kurulan İSGİD; İstanbul’da yaşayan Samsunlu iş insanlarını bir araya getirmeyi amaç edinerek güçlü bir yapının ilk temellerini attı. Samsun’un, Samsunlunun; gerek ekonomik, gerek siyasi, gerekse hizmet alanında tüm sorunlarını gurbette çözmeyi kendisine amaç edinen ekip şimdiden kolları sıvadı.

İSGİD: Geleneksel hemşeri derneklerine nazaran, bürokratik hiyerarşide karşılaşılacak tüm engelleri, fiziksel sorunları, hemşerilerinin karşılarına çıkan tüm olumsuz parametreleri, birlik olmanın verdiği güçle yeniden yapılandıracak. STK dünyasında çığıraçacak planları, hayalden öte gerçekçi faaliyetleri ile şimdiden Samsunluları, genç girişimcileri ve Samsuna gönül vermiş kişileri heyecanlandıran İSGİD’in gelecekteki en önemli hedeflerinden biri, Samsunlu genç iş insanlarını var olan tüm genç iş insanları platformları, dernekleri, federasyonları ve konfederasyonları ile bir araya getirip global bir iş birliği yapmalarını sağlamak.

Aynı zamanda genç girişimci adayları ve startup projelerini ilgili yatırım fonları, melek yatırımcılar ve platformlar ile desteklemek, birlikte projeler üretmek.

Yönetim kurulu başkanlığına çeşitli sivil toplum kuruluşlarında, siyasi partilerde ve yardım örgütlerinde her kademede yöneticilik yapan Girişimci, İş İnsanı Fatih Aşcı’nın getirildiği İSGİD, kurucu üyeleri ile dikkat çekiyor.

Kurucu Genel Başkan

Fatih Aşcı
Girişimci, İş İnsanı
Astglobal

Kurucu Üyeler;

Caner Yılmaz
İş İnsanı, Turizm İşletmecisi
Cnr Grup

Çiğdem Emirza
Akademisyen
İstanbul Bilgi Üniversitesi

Erdem Başaran
İş İnsanı, Mali Müşavir

Eren Keskin
İş İnsanı
Keskin Metal

Ersin Üresin
İş İnsanı
Efor Şirketler Grubu

Fatih Sultan Aral
İş İnsanı, Sigortacı
Bs Sigorta

Harun Şener
İş İnsanı, Otomotiv
Gökerler Otomotiv

İbrahim Keleş
İş İnsanı, Kargo Acentesi

Ömer Yılmaz Ege
İş İnsanı, Sanayici
Nurtaş Mutfak

Savaş Şahin
İş İnsanı, Matbaacı
Şahin Matbaa

Selim Güneş
İş İnsanı, İhracat
Unistork

Şeyda Karadeniz Kırmızıgül
Ses Sanatçısı
İBB

Taner Yiğit
İş İnsanı, Mali Müşavir

Uğur Baş
İş İnsanı, Otomasyon
Perpa Otomasyon

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ