Demokrat Zafer

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Yılın En İyi Dizi Çifti Seçildi

KızlarSoruyor’da Yılın En’leri Belli Oldu!

 Ayda 15 milyondan fazla ziyaretçi sayısıyla gündemi belirleyen KizlarSoruyor, Türkiye’nin nabzını tutmaya devam ediyor. Kadın, erkek tüm ziyaretçilerin hayata dair her konuda birbirlerine yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği sosyal etkileşim ve topluluk platformu KizlarSoruyor tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen, “KizlarSoruyor Yılın En’leri” anketlerinde sonuçlar belli oldu. Toplamda 410.414 kişinin oy kullandığı anketlerin sonuçları oldukça çarpıcı!

KizlarSoruyor Yılın En İyi Dizi Çifti : Cemre Baysel & Aytaç Şaşmaz

529639b7-c95f-4f15-aeb4-c1e42d058359.JPG

İzleyenleri gerçek bir çift olduklarına inandıran, uyumlarıyla  gönüllerde taht kuran, yapımcıların gözbebeği, keşke gerçek çift olsalar dedirten, izleyenlerin birbirlerine en çok yakıştırdıkları dizi çifti Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz oldu.

Yılın En İyi Dizi Çifti, Kimleri Tahtından Etti

İkili dizileri final yapmış olmasına rağmen, hem geçen senenin favori çifti Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i tahtından etti hem de oyların %43’ünü alarak onları takip eden Ayça Ayşin Turan & Alp Navruz (Ada Masalı) geçti. ‘Baht Oyunu’ dizinin başarılı oyuncuları Cemre Baysel & Aytaç Şaşmaz, toplamda 363.349 kişinin oy kullandığı ankette 131.190 kadın, 40.729 erkek oyuyla, 171.919 kişinin oyunu kazanarak birinci oldu.

Dizideki aşklarını gerçek hayata da taşıyan ikili oy veren bütün sevenlerine teşekkürlerini ilettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ