Demokrat Zafer

2022’de Türk hisseler öne çıkacak

Ekonomist Önder Tavukçuoğlu, 2022’de enflasyon ve değer artışı etkisinin borsalarda devam edeceğini söyleyerek, “Türkiye özelinde ise dünyada en ucuz borsa olmamız, ülkemizin hisselerini öne çıkaracaktır.” dedi.

Ekonomist Önder Tavukçuoğlu, 2022’de borsalarda enflasyon ve değer artışı etkisinin devam edeceğini belirtti.  Küçük ve orta boy şirketlerin piyasa değerinin arazi ve bina fiyatında olduğunu kaydeden Tavukçuoğlu, “Gerçekten çok ucuz. Dünyada en ucuz borsa olmamız, ülkemizin hisselerini öne çıkaracaktır.” ifadelerini kullandı.

Tavukçuoğlu, Türkiye’de enflasyon sorunun hep olduğunu söyleyerek, “Hâlâ havanda su dövmeye devam ediyoruz. İşin özüne inmeden de bu işi çözemeyiz. Köklü bir değişiklik olduğunda asla istikrarsız bir fiyat artışı olmaz. Belli oranlarda olacaktır sadece.” şeklinde konuştu.

“Yüksek enflasyon insanları esir aldı”

“Tüm dünyanın gündeminde var aslında bakarsak bu konu sadece ülkemizin sorunu değil.” diyen Tavukçuoğlu, şunları kaydetti:

“Tüm dünyada görülen yüksek enflasyon adeta esir aldı insanları. Ancak şunu da çok rahat söyleyebilirim sistem kendi yarattı bu canavarı. Aksi halde sistem çökecekti. Değer artışları gerekiyordu.”

“Borsa 2022’de en önemli yatırım aracı olacak”

Ekonomist Tavukçuoğlu, borsanın 2022 yılında paranın değerinin geri alınabilecek en önemli yatırım aracı olacağının da altını çizdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ