Demokrat Zafer

SAHNELERİN TAŞ BEBEĞİ BURCU ULUKAYA’DAN YENİ SİNGLE SÜRPRİZİ

Burcu ULUKAYA;sahnelerde fırtına estirmeye devam ediyor.Antalya doğumlu olan sanatçı sahnelerin en çok aranan isimlerinden biri haline geldi. Yapmış olduğu sahne şovlarıyla ve güçlü sesiyle izleyenleri büyülediği için mekanlar tarafından çok fazla rağbet gören Burcu ULUKAYA; ünlü prodüktör Harun Akbulut eşliğinde müzik dünyasını yerinden oynatacak yeni single çalışmasının hazırlıklarına başladı.

2004 yılında kurmuş olduğu türkü grubu ile yaklaşık 4 yıl boyunca türkü yaparak dikkatleri üzerine çeken sanatçı üniversite eğitimi süresince sahneler almaya başladı. Bu sahnelerde pop, sanat müziği, rock, arabesk ve her telden şarkılayarak okuyarak gittikçe kendini yetiştiren Burcu ULUKAYA aynı zamanda asma davul ve darbuka üzerine profesyonel eğitimler aldı. Almış olduğu bu eğitimler sonucunda halen sahnelerde yapmış olduğu asma davul ve darbuka şovları ile bir virtüöz haline geldi.

Kendini sürekli yenilediğini belirten sanatçı; uzun süre müzik yolculuğunda şan dersleri ve nota eğitimi aldı. Burcu ULUKAYA; Müzik piyasasına 2015 yılında ilk albümü ”Gurur Duyarım”ile merhaba dedi ve bu andan itibaren müzikseverlerin tüm beğenisini toplamaya başladı. İlk albümünden sonra müzikseverlerin karşısına ”Helal Olsun” şarkısı ile tekrar çıkan sanatçı daha sonrasındaysa kendi besteleri olan ”Affetsin” ve ”Yalnız Uyurum’ ‘isimli single çalışmalarını yayınladı. Kısa sürede sanatçının kendi besteleri olan bu şarkılar sosyal medyada gündem oldu.

Sahnelerde ”Taş Bebek” lakabı ile izleyenlerin beğenisini kazanan Burcu ULUKAYA; halen Türkiye’yi il il gezerek sahne çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Ünlü prodüktör Harun AKBULUT ile yolları kesişen Burcu Ulukaya, yepyeni ve müzik dünyasını yerinden oynatacak bir single çalışması için kolları sıvadı. Müzikseverler ve müzik otoriteleri tarafından takip edilen sanatçının yeni single çalışması merakla beklenmekte. Müzik piyasasını çıkaracağı yeni single ile yerinden oynatacağını belirten Burcu ULUKAYA, müzikseverlerin çok kısa sürede karşısına çıkacağını belirtti

Her tarzda şarkılar okuyan sanatçının yeni single çalışması müzik otoriteleri ve müzikseverler tarafından merakla beklenmekte.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ