Demokrat Zafer

Balkanlar’da Bursa izleri… Recep Altepe icraatlarını kayıt altına aldı…

Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Altepe, Belediye Başkanlığı döneminde Balkanlara yaptığı faaliyetleri kitap haline getirdi. Altepe, Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan’ı ziyaret ederek, kitap hakkında bilgi verdi.

Hatice DAL    olay.com.tr

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Altepe’nin ziyaretinde, Olay Medya Yönetim Kurulu Üyesi Semih Vardarbaş, Olay Gazetesi köşe yazarları, İsmail Hakkı Arslan, Abdülkadir Karlık ile Neşet Çakmaklı da bulundu.

OLAY’IN DESTEĞİNİ HİSSETTİK

Bursa’nın bir Balkan şehri olduğunu ve göreve geldikleri ilk günden bitimine kadar bölgeyle ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Altepe, “Bu çalışmalarda da her zaman Olay Medya’nın desteğini hissettik. Adım adım bizleri takip ettiler ve Bursa halkına duyurdular” dedi.

Gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili topladıkları dökümanlardan kitap oluşturduklarını da aktaran Recep Altepe, “Hem sizleri ziyaret edelim hem de sunduğunuz katkılardan dolayı kitabı ilk size ulaştıralım dedik. Bu hizmetleri hep birlikte gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

HERKES KENDİNİ GÖREBİLECEK

Basılan kitapla Balkanlar ve Türkiye arasında köprü oluşturacak hizmetlerin kayıt altına alındığını da kaydeden Recep Altepe, “Bu kitapta Balkanların her köşesine yer verdik. Kitapta herkes kendisini görebilir, tüm Bursa’nın yöneticileri var. Cavit Çağlar’ın yaptığı işlerde var kitabımızda” ifadelerini kullandı.

Adım adım dolaştıklarını ve flamalı araçları ile gezmedikleri yer bırakmadıklarının da altını çizen Altepe, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bulgaristan ve Macaristan başta olmak üzere tüm bölgelerde kendi mahallemiz gibi etkinlikler yaparak bir çok şeyi başlattık. Şimdi bunlar kendiliğinden devam edebiliyor. Alışkanlığı kazandırmış olduk. Bu faaliyet sonrasında birçok bölgede Türkçe resmi dil oldu. Ve Türkiye düşmanlığı yapan birçok insanın bu düşünceleri değişti. Her yerde Bursa vardı.”

Recep Altepe, “Bu kitaptaki temel amaçlardan biride burada yapılan her işin altında sponsoru var. Kim nereye katkı sağlamış bunları da kayıt altına aldık. Bursa’nın tüm kent dinamikleri ile birlikte ortaya koyduğu icraatlar bunlar” açıklamalarında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ