Demokrat Zafer

Macrocenter Kanyon yerel ve dünya lezzetlerini yılbaşı sofrasında buluşturdu

Yılın bitimine sayılı günler kala yılbaşı kutlamaları devam ediyor. Macrocenter’ın Kanyon mağazası, yeni yılı ünlü blogger Billur Saatçi ve calling’in özel konuklarının katılımıyla yerel ve dünya lezzetlerinin buluştuğu reçetelerin eşlik ettiği bir karnaval sofrasında kutladı. 

Alışverişi bir keşfetme yolculuğuna dönüştüren Macrocenter, farklı mağazalarında düzenlediği Macroexperience etkinlikleriyle karnaval havası yaratmayı sürdürüyor. Dünya ve yerel mutfak kültürünün temsilcisi lezzetleri, market raflarında buluşturan Macrocenter, Kanyon’daki mağazasında kurduğu yılbaşı sofrasında konuklarını ağırladı. Macrocenter Baş Şefi Ayşegül Talu’nun yerel mutfak ve dünya lezzetlerinden ürünleri kullanarak hazırladığı menünün eşlik ettiği sofrada katılımcılar, Türkiye’den dünyaya uzanan bir lezzet yolculuğuna çıktı. Macrocenter’ın uzmanlığını yansıttığı mezeler, gecenin çok özel lezzetleri arasında yer aldı.

Paylaşım ve dayanışma ortamı yarattı

Dünyanın en özel lezzetlerinin izini süren Macrocenter, yerel mutfak kültürünün temsilcisi geleneksel lezzetleri gün yüzüne çıkaran yaklaşımını yeni yıl sofrasında bir kez daha gösterdi. Bölgelere göre düzenledikleri etkinliklerle farklı kültürleri buluşturduklarını belirten Macrocenter Managing Director’ı Tülye Sekendiz,”Macrocenter Kanyon mağazasında düzenlediğimiz yeni yıl kutlamasında, konuklarımıza farklı bir süpermarket deneyimi yaşattık. Unutulmaya yüz tutan yerel lezzetleri dünya mutfaklarından eşsiz tatlarla birleştirerek kültürel bir mozaik yarattık. Kurulduğumuz günden bu yana farklı bir süpermarket deneyimi sunmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yıl kutlamamızda da süpermarketi yeni yıl karnavalına dönüştürdük. 2022 yılında da farklı şehirlerde alışılmışın dışında deneyimler yaşatacağız” dedi.

Süpermarkette alışılmışın dışında kutlama deneyimi

Yılbaşı ruhunun, lezzetlerin yanı sıra farklı öğelerle de yaşatıldığı kutlama; atlı karınca, patlamış mısır arabası ve komik aynalarla rengarenk bir karnavala dönüştü. 2022’ye dair tüm dileklerin yılbaşı ağacına asıldığı bu özel geceye, DJ Taycan ve Paprika grubu canlı performansları ile eşlik etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ