Demokrat Zafer

Aile Hekimliğimizi geri istiyoruz.

Bursa Nilüfer İlçesine bağlı 28 nolu Aile Sağlık Merkezinin taşınmasına tepki!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 2014 yılında açılan 28 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nin kapatılmasına tepki gösterdi.

Ahmet Yesevi Sağlık Merkezinin kapatılıp tabelasının başka mahalleye asmaya tepki gösteren BBP’li Aydın, “bu durumu kabullenemeyeceklerini” söyledi. Aydın devamında; “büyük çabalar ve zorluklara karşın 2014 yılında faaliyete geçen Sağlık Merkezinin, Mahalle Muhtarına ve sakinlerine danışılmadan ansızın, yangından mal kaçırır gibi taşımaları hiçte insani olmamıştır. Nüfusu 10 bine dayanan bir mahallenin Sağlık Merkezini kapatıp başka mahalleye taşımak o mahalle sakinlerine hakarettir. Bu mahallede yaşayan insanların ekonomik seviyesine baktığımızda, kararın yanlışı daha da net ortaya çıkacak.” Dedi.

Yetkilileri sorumlu olmaya çağırıyoruz.

Sorumlulara çağrıda bulunan BBP li Aydın, “bu kararı neye göre aldınız! Sağlık Merkezini taşıdığınız mahallenin ekonomik seviyesi çok mu düşük. Garibanların ilk uğradığı bir sağlık merkezini, ihtiyacı olmayan bir bölgeye taşımak kime hizmettir. Kapıya astıkları taşınma yazısında, eczaneleri adres göstermek başlı başın bir skandaldır.  Alınan bu kararın bir an önce geri alınmasını istiyoruz,  kapatıp işin içinden çıkmak çözüm değil. 10 bin insanı mağdur edeceğinize, o mahalleye de bir doktor görevlendirebilirdiniz.  Mahalle Muhtarı ve Sakinleri ile beraber bu konunun takipçisi olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ