Demokrat Zafer

Zafer Parti Bursa’da “İnegöl” Atama! “İlçemizin 4 Dönemdir Devam Dramına Son Vereceğiz!”

“19 Mayıs 2021 tarihinde Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğinde Ay-Yıldız Hareketi olarak İstiklal Harbimizin büyük Öneri olan Atatürk’ümüzü Anıtkabirde ziyaret ederek dua ettik ve saygı ille andık.” sözler Zafer Parti Bursa İl Başkanı Halil İbrahim Aydın’a ait. Aydın; İnegöl’e Kurucu Başkan Hakan Baki’yi atadıklarını açıklayarak; “29-31 Mayıs 2021 tarihinde aynı heyet ile Müslüman Türk kimliğinin oluşmasına büyük katkısı olan Hoca Ahmet Yesevi’yi Yesi’deki türbesinde ziyaret ederek dua ettik. Hoca Ahmet Yeseviden aldığımız manevi ateşi ve aldığımız toprağı 850 yıl sonra Anadolu’muza getirerek tekrar 26 Haziran 2021 tarihinde Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin türbesinin yanındaki dut ağacının dibine serdik.

Görüleceği üzere ilhamımızı kendi öz benliğimizden alarak inancımızı tazeleyerek yola çıktık ve 26 Ağustos 2021 tarihinde de Zafer Partimizi kurduk.

Biz bu kutlu yola ne Brüksel’den, ne Washington’dan ne de Londra’dan icazet alarak değil, köklü tarihimizden ve cennet mekân atalarımızdan ilham ve icazet alarak yola çıktık.

Zafer Partisi olarak irademiz ve önceliğimiz Türk Milletinin huzurunu, barışını, refahını, birliğini savunmak ve zafere doğru ilerletmektir.

Türk Milletinin varlık ve birlik iradesi örtülü istila ve iç savaşa karşı mücadele iradesi Zafer Partimiz tarafından temsil edilmekte olup bundan sonrada temsil edilmeye devam edilecektir.

Bu kutlu yolda amacımız ise büyük Türk Milletinin bütün mensuplarının daha zengin, daha özgür, daha güvenli ve sosyal adaletin sağlandığı, geleceğe güvenle baktığı bir Türkiye’de yaşatabilmektir.

Zafer Partisi bütün vatanseverlerin birinci meclis ruhu ile Türkiye için mücadele etme kararlılığının ifadesidir.

Zafer Partisi Türk Milletinin son savunma hattıdır.

Kıymetli arkadaşlar 19 yıldır iktidarda olan iktidar zihniyeti artık ülkeyi yönetememekte, kullandıkları ayrıştırıcı dil toplumda bölünme, gerilim ve toplumsal kutuplaşmaya neden olmaktadır. Maalesef kendilerinden farklı düşünen kimseye tahammül edemeyen bir anlayışla karşı karşıyayız.

Zafer Partisi olarak biz bu bölünmüşlüğü durdurarak ekonomik yıkım nedenlerinden biri olan stratejik göç mühendisliğine karşı olan Türk Halkının yüzde 90’ı ile ittifak yapacağız. Yine mevcut ittifaklardan ve bölünmelerden rahatsız olan yüzde 26 oranındaki halkımızla ittifak yaparak bu bölünmüşlüğü ortadan kaldıracağız.

Hukuk devletinin temeli olan kuvvetler ayrılığı ilkesi kapsamında yasama, yürütme ve yargın yeniden düzenlenerek daha sağlıklı hizmet vermeleri sağlanacaktır.

Ulus devletinin temeli olan sosyal adalet, toplumsal barış ve özgürlükler tam anlamıyla sağlanarak, halkımızın huzur ve mutluluğu sağlanacaktır.

Türk gençliğini ülkemizin geleceği olması nedeniyle çok önemsiyoruz. Türk’ün örf, anane ve geleneklerine uygun olarak yetişmeleri için tüm tedbirler alınacak, çağın imkânları gençlere ücretsiz olarak sunulacak ve gençlerimizin nitelik kazanmaları, bilimle daha iç içe olmaları, uyuşturucuya karşı korunmaları için tüm tedbirler alınacak ve uygulanacaktır.

Partimiz iktidarında bütün köy okulları bir öğrencisi olsa dahi açılacak, köylerimizde aydınlanmanın öncüsü öğretmenlerimizin olmaları sağlanacak, istiklal marşımız ve andımızın okunması sağlanacaktır.

Eğitimde mesleki ve teknik eğitim öncelik ve ağırlıklı bir anlayışa geçilecek, uygulamalı eğitimlerle tüm gençlerimizin bir meslek sahibi olarak yarınlara umutla bakmaları sağlanacaktır.

Madenlerimizi peşkeş çekilmesine, topraklarımızın ve doğamızın kirletilmesine asla müsaade edilmeyecek, çevre konusunda duyarlı olunacaktır.

Kültür ve sanat değerlerimize sahip çıkılacak, geçmişten gelen birikimlerimiz ve eserler itina ile korunacak ve kültürel gelişimimiz için tüm imkânlar seferber edilecektir.

Sosyal yardımlar planlı, programlı ve hakkaniyetli olarak yapılacak, mağdur durumda olan vatandaşlarımız korunacaktır.

Şehit ailelerimize ve gazilerimize özel bir önem verilecek, bu iktidar döneminde şehit ailesi ve gazilerimize yapılan ve yaşanmış örnekleri medyaya yansıyan saygısızlıkların bir daha yaşanmasına asla müsaade edilmeyecektir.

Yolsuzluğa, hak ihlaline, karışanlar mutlaka hak ettikleri şekilde cezalandırılmaları için gerekli tedbirler alınacak ve bu konuda gereken düzenlemeler yapılacaktır.

Başta cinsel istismar olmak üzere çocuklarımıza karşı işlenen tüm suçları önleyici en sert tedbirler alınacak ve uygulanacaktır.

Yine başta tecavüz ve şiddet olmak üzere kadına karşı işlenen suçlarda gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Türk dış politikası gerçek diplomatlar ile yürütülecek, çakma diplomatlar ile ülkemizin temsil edilmesine asla müsaade edilmeyecektir.

Arkadaşlar, yapacak çok işimiz Bu saydıklarımız yapacaklarımızdan sadece kısmı. Bunların hepsini azimle inançla ve gönül gönüle yapacağız inşallah. Arkadaşlar, her geçen gün büyümekteyiz. Şu anda İnegöl ilçe başkanımız olarak Sn. Hakan Baki’yi atamış bulunmaktayız. Ben kendisine hayırlı olsun diyor, görevinde başarılar diliyorum. ZAFER İNANANLARIN OLACAK! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!” dedi.

İnegöl Kurucu Başkanı Hakan Baki; “Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar ve yaşananlar hepimizin malumudur. Şartlar her geçen gün Türk Milletinin aleyhine gelişmektedir. Halkımızı boğan ekonomik sıkıntılar, sığınmacıların pervasızlıkları, işledikleri suçlar halkımızı üzmekte ve giderek artan bir öfkeye neden olmakta, hatta kendi ülkesinde ikinci sınıf vatandaş duygusuna kapılmalarına neden olmaktadır.

Yaşananlar biz vatanseverlere yeni bir görev vermiştir. Bu nedenle, Zafer Partisine katılmaya karar verdim. Bana İnegöl ilçe başkanlığı görevini tevdi eden il başkanımız Sn. Halil İbrahim Aydın beye de teşekkürlerimi sunuyorum.

Arkadaşlar tarihten ders almak lazım. Yaşadığımız coğrafya zor ve her zaman uyanık, diri ve güçlü olmayı gerektiren hatta zorunlu kılan bir coğrafyadır. Eğer iri, diri ve güçlü olmazsak bu coğrafyada tutunamayız. Bu anlamda liderimiz Prof. Dr. Ümit Özdağ sadece bir parti kurmamış, bir işaret fişeği ateşlemiş ve bizlerin derin uykulardan uyanmamızı sağlamıştır.

Bu sefer oynanan oyun sinsi ve daha tehlikelidir. Kale içeride fethedilmek istenmektedir. Bu oyunu kuranların ise tek şansı bizlerin sadece biraz geç uyanıyor olmamızdır. Ancak, uyandık, sadece ayakta değil, dimdik ayaktayız.

Sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle ülkemizi örtülü istiladan kurtarmak ve ülkemizin güzel yarınları için yanan bu meşaleyi taşıyacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. ZAFER İNANANLARIN OLACAK!  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!” dedi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ