Demokrat Zafer

BAŞARIM SENSİN DERNEĞİNDEN 8. YILINDA ÖZEL YILBAŞI HEDİYELERİ

Başarım Sensin Derneği Şule Argüder Başkanlığında 8. yılını kutlarken; derneğe yardım ve desteklerini esirgemeyen gönül dostlarına yılbaşı özel hediyeleri verdi.

Bu sene 8. yılını kutlayan Başarım Sensin Derneği, kurulduğu 2013 yılından bu yana fırsat eşitsizliği yaşayan başarılı üniversite öğrencilerine çeşitli alanlarda destekler sağlıyor. Her yıl bu anlamda farklı etkinlikler düzenleyen dernek, bu yıl da online olarak düzenlenen 2022 yılbaşı etkinliği ile gönüllü katılımcılarına teşekkür hediyeleri takdim etti.

Başarım Sensin Derneği’nin ve Dernek Başkanı Şule Argüder’in teşekkür konuşmasıyla başlayan etkinlikte, yardımseverler yaptıkları bağışlarla üniversite öğrencilerine destek olurken seçkin markalardan hediyeler aldılar. Başarım Sensin Derneği gönül dostlarına takdim edilen yılbaşı hediyelerine birbirinden ünlü firmalar sponsor oldu.

Dernek Başkanı Şule Argüder ve yönetim kurulu üyelerinin çalışmalarıyla düzenlenen etkinliğe; Ajia Hotel, Alexranre Home, Alya Diamond, Art Club, Aşk-ı İstanbul, Ayşe Burcu Kara, Azka Hotel Bodrum, Beauty Omelette, Beyti Et Lokantası, Bioazure, Bioderma, Bright Dental Studio, Canes, Case Costa Hotel Bodrum, Damat-Tween, Derimod, Doğalım Onat Çiftliği, House of Ekria, Elit Çikolata, Elle Ayakkabı, Fiolas, Fulya Açık Emar, Güniz Home, Home Gifts, Ida Blue, Join Us, Karaca, Kar’s Hotel, Korfa, Labeca London, La Doma Estetik, Mono Tasarım, Mazaem Home, Mel’s Design, Mia Bazaar, Midpoint, Mt Personal Gaching, Orogold Kozmetik, Portofino Solaryum, Rivus, Roman, Ruby, Sar Ev, Set Balık, Shangri La Bosphorus, Demsa, Six Sence Kocataş Mansion, So CHIC…, Şekerci Cafer Erol, Tasigo Hotel Eskişehir, The Ashk Fragrance, The Steeve Restaurant, Vitrin, Yeditepe Üniversite Hastanesi, Zeliha Kayalar Art, Zen Diamond, Yves Rocher, Ebru’nun Sağlık Dünyası ve Bronco Burger markaları hediyeleriyle sponsor oldu.

Başarım Sensin Derneği Hakkında

Başarılı fakat maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan üniversite öğrencilerinin eğitimi için çabalayan Başarım Sensin Derneği üyeleri, derneğin gönül çatısı altında bulunan Boğaziçi Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Marmara Tıp Fakültesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Üniversitesi öğrencilerine destek sağlamak amacıyla kurulmuştur. Derneğin hedefi, sürekli öğrenme ve başarılı birer birey olabilme arzusundaki öğrencilere eğitim ve yemek bursu imkanı sağlarken aynı zamanda Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, Cumhuriyetimizin değerlerine sahip, özgüven sahibi sosyal bireylerin gelişimine katkıda bulunmaktır. Öğrencilere yalnızca üniversitede eğitim görürken değil, üniversiteden mezun olup, kariyer planlamaları yaparken de destek vererek ülkeye faydalı gençler yetiştirmeyi planlamaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ