Demokrat Zafer

“Türk gerçekliğin tokadı ile sahneye çıktığında tiyatro sona erer”

Bursa’nın yeni partisi Zafer Partisi’nde İznik ve Kestel atamaları gerçekleşti. Atama için İl Binası’nda düzenlenen “Atama Töreni ve Yılbaşı Değerlendirmesine” GİK Üyesi Bayram Kazncı’nın yanısıra İlçe Başkanları ve partililer katıldı. İznik Kurucu İlçe Başkanlığına Ercan Bayrak, Kestel Kurucu İlçe Başkanlığına Cebrail Küçükkoçkaya atanırken yaptığı konuşma ile dikkatleri üstüne çeken İl Başkanı Halil İbrahim Aydın; “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal sıkıntılar hepimizin malumudur. Yaşadığımız problemlere ilave olarak ülkemizde giderek daha da artan bir sığınmacı problemi yaşamaktayız. Her gün ana haber bültenlerinde sığınmacıların neden olduğu ve insanlarımıza yaşattığı acılara tanıklık etmekteyiz. Maalesef gelinen noktada namus ve şereflerini korumak için kucak açtığımız insanlar genç kızlarımıza tecavüz etmeye çalışmakta, gençlerimizi komando bıçakları ile katletmekte, hatta şimdilik kendi aralarında silahlı çatışmalara dahi girmekteler.” Dedi.

“Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal sıkıntılar hepimizin malumudur”

Aydın; “Gelinen durum bireysel güvenliğimiz ve ülke bekası açısından kaygı vericidir. Tüm bu olumsuzlukların yaşandığı bir ortamda Zafer Partisi halkımızın umudu olarak kurulmuştur.Tüm bu olumsuzluklar içerisinde ülkemizin bekası ve güzel yarınları için Zafer Partisine katılmaya karar verdim. Bu kapsamda, bana İznik Kurucu İlçe Başkanlığı görevini tevdi eden Kurucu İl Başkanımız Sn. Halil İbrahim Aydın beye teşekkürlerimi sunuyorum. El ele gönüle başaracağız. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!” sözleri ile konuşmasını bitirdi.

“Gelinen durum bireysel güvenliğimiz ve ülke bekası açısından kaygı vericidir”

İznik Kurucu İlçe Başkanı Ercan Bayrak; “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal sıkıntılar hepimizin malumudur. Yaşadığımız problemlere ilave olarak ülkemizde giderek daha da artan bir sığınmacı problemi yaşamaktayız. Her gün ana haber bültenlerinde sığınmacıların neden olduğu ve insanlarımıza yaşattığı acılara tanıklık etmekteyiz. Maalesef gelinen noktada namus ve şereflerini korumak için kucak açtığımız insanlar genç kızlarımıza tecavüz etmeye çalışmakta, gençlerimizi komando bıçakları ile katletmekte, hatta şimdilik kendi aralarında silahlı çatışmalara dahi girmekteler. Gelinen durum bireysel güvenliğimiz ve ülke bekası açısından kaygı vericidir. Tüm bu olumsuzlukların yaşandığı bir ortamda Zafer Partisi halkımızın umudu olarak kurulmuştur. Tüm bu olumsuzluklar içerisinde ülkemizin bekası ve güzel yarınları için Zafer Partisine katılmaya karar verdim. Bu kapsamda, bana İznik Kurucu İlçe Başkanlığı görevini tevdi eden Kurucu İl Başkanımız Sn. Halil İbrahim Aydın beye teşekkürlerimi sunuyorum. El ele gönüle başaracağız. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!” dedi.

“Türk gerçekliğin tokadı ile sahneye çıktığında tiyatro sona erer”

Kestel Kurucu İlçe Başkanı Cebrail Küçükkoçkaya; “Türk Milleti kavim toplum geleneğini sürdürerek en ileri ve modern medeniyet safhasında ilerlemeye devam etmiş bundan sonra da tarih boyunca ilerlemeye devam edecektir. Ancak, yaşanan süreçte millet olarak tarihimizdeki en zor dönemden birini yaşamaktayız. Ekonomik problemlere ilave olarak sığınmacıların oluşturduğu gerilim ve problemler günden güne artmaktadır. Bu kapsamda; büyük önder Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda ekonomik, sosyal, siyasal ve demografik sorunlarımıza çözüm bulmak amaç ve hedefiyle Zafer Partisine katılmış ve İl Başkanımız Sn. Halil İbrahim Aydın’ın tensipleri ile Kestel Kurucu İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Ulu önder Atatürk’ün gençliğe hitabesinde belirttiği gibi Türklüğüm ve asil kanımla, başkomutanımın “Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır” direktifine uygun olarak yalnızca Kestel’de değil, tüm yurtta ve dünyada haklı davamızı savunacağım. Biz inanıyoruz ki; davamız dünyanın en haklı davasıdır. Davamızdan ve inancımızdan gelen güçle yılmayacağız, yorulmayacağız. Tüm Türk düşmanları bilsin ki, Türk gerçekliğin tokadı ile sahneye çıktığında tiyatro sona erer. ZAFER İNANANLARIN OLACAK! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ