Demokrat Zafer

BBP; “Seçime Adımızla Katılacağız!”

BBP Genel Başkan yardımcısı Murat Aslan, Bursa’da bir dizi incelemelerde bulunarak ziyaretler gerçekleştirdi.  Ziyarete Murat Aslan’a MKYK Üyeleri Ahmet Namık Akdoğan, Ahmet Ulupınar ve Nail Gün eşlik etti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aslan, Bursa programları kapsamında, Öncelikle BBP Bursa İl Binasında Parti teşkilatları ile bir araya gelerek teşkilatlar hakkında bilgi aldı.

“BBP Seçimlere kendi ad ve amblemiyle katılacak.”

BBP’nin bir misyon hareketi olduğunu hatırlatan BBP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aslan, önümüzdeki seçimlerde “BBP kendi ad ve amblemiyle seçimlere katılacaktır” dedi.

BBP’li Aslan açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Yapılacak bir seçimde partimizi diri tutmak ve seçimlere hazırlıklı olmak maksadıyla, dün Bilecik’te partililerimiz ve esnafımızla bir araya geldik. Bu gün Bursa teşkilatımızla beraber değerlendirmelerde bulunacağız. Bursa programı sonrasında da Balıkesir teşkilatımızla bir araya geleceğiz” dedi.

BBP’li Aslan toplantıdan sonra beraberindeki heyetle beraber esnaf ziyaretinde bulunuldu. Daha sonra Alperen Ocakları Bursa İl Teşkilatını ziyaret ederek gençlerle sohbet etti. Daha sonra Bursa’dan ayrılarak Balıkesir’e hareket etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ