Demokrat Zafer

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bursa brifingi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kızılcahamam kampında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la baş başa görüştü. Aktaş, görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a devam eden projeler ve önümüzdeki süreçte yapılacaklarla ilgili bilgi verdi.

AK Parti’nin Kızılcahamam’da yapılan belediye başkanları kampı Bursa açısından önemli bir görüşmeye ev sahipliği yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kızılcahamam’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile baş başa görüştü.

Başkan Aktaş, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Liderimiz, Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Kızılcahamam kampımızda bir araya geldik. Milletimizden aldığımız güç ile ilerlemeye devam ediyor, vatandaşlarımız, ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. Allah bu yolda birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin.” dedi.

Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz da görüşmeye ilişkin kulis bilgilerini köşesine taşıdı.

Yılmaz’ın “Kızılcahamam’da Bursa zirvesi: Cumhurbaşkanı’na sunum yaptı” başlıklı yazısı şöyleydi:

“Geçen ay… AK Parti Genel Merkezi kapsamlı bir programla Teşkilat Akademisi başlattı. 81 ili kapsayan programda partinin hafızası isimler, deneyim paylaşımları yaparken uyarılarda bulunuyorlar.

Böylece…

AK Parti teşkilatlarının silkelenip harekete geçirilmeleri amaçlanıyor.

Şimdi de…

AK Partili belediye başkanları arasındaki koordinasyonu geliştirip partinin 2023 hedeflerine uygun çalışmalarını sağlamak amacıyla Kızılcahamam’da belediye başkanları kampı düzenledi.

O kampta…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan perşembe gecesi Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la bire bir görüşme yaptı.

Aktaş’ın yaptığı çalışmalar, devam eden projeler ve önümüzdeki süreçte planlanan hizmetlerle ilgili sunum yaptığı baş başa görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan da izlediği konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ