Demokrat Zafer

Setrow’un Global Yolculuğu Dubai Ofisi ile Hız Kazandı

Entegre dijital pazarlama alanının lider kuruluşu Setrow, global büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Amsterdam ve Varşova ofislerinin ardından çok uluslu şirketlerin ve zincir oteller ile restoranların yer aldığı Dubai’de yeni ofisini açtı. Burada Türk sermayeli şirketlerin yoğun yatırımları olduğunu hatırlatan Setrow Yönetici Ortağı Turgut Taneli, “Pazardan kendimize önemli bir yer edinebileceğimize inanıyoruz. Bunun da bizzat yerinde bir operasyon yöneterek olabileceği inancındayız. Lokal bir Ar-Ge uygulayarak Dubai’deki şirketlerin dijital yolculuklarında yanında olacağız” dedi.

E-posta ve SMS pazarlama, Push Notification, Akıllı Banner, Akıllı Pop-up, Recommendation Engine ve Web &SEO Optimizer’in yanı sıra Dijital Entegre Anket, Off-line Fiziksel Mazağa Entegrasyonu ve Customer Journey Senaryoları alanında müşterilere özel dijital pazarlama ürünlerini sunan Setrow, global büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Daha önce Polonya’nın Varşova ve Hollanda’nın Amsterdam şehirlerinde ofisler açarak bölgedeki şirketler için özel çözümler üreten Setrow, şimdi de yönünü finans ve turizm dünyasının parlayan yıldızı Dubai’ye çevirdi. Dünyanın en önemli şirketlerinin genel merkezlerinin ve yönetim ofislerinin yanı sıra büyük otel markaları ile restoran zincirlerinin yer aldığı Dubai’de yeni ofisini açan Setrow, bölge için çalışmalarına başladı. Sadece İstanbul ve İzmir’deki ofisleriyle yerel müşterilere değil, dünya ofisleriyle hizmet sunma amacının olduğunu belirten Setrow Yönetici Ortağı Turgut Taneli, “Şirket olarak global bir yola çıktık. Hedefimiz; kendi alanımızın lider kuruluşu olmak. Bunu sağlamanın en önemli unsuru dünyanın önemli şehirlerinde fiziksel olarak bulunmaktır. Biz de bunu yapıyoruz ve bugün Dubai’deki JLT Cluster’da yer alan ofisimizle global hikayemizde yeni bir sayfa daha açıyoruz” dedi.

Global Yolculukta Dubai Çok Önemli Bir Durak

Dubai’nin e-ticaret ve turizm noktasında önemli şirketlere ev sahipliği yaptığını hatırlatan Taneli, “Dubai yüksek hacimli bir pazar konumunda. Çok hızlı gelişen, hemen her gün çok sayıda e-ticaret sitesinin faaliyete başladığı, online ticaret şirketlerinin yaşama adım attığı bir bölge. Setrow’un ürün ve hizmetleri, global pazarda kendine rahatlıkla yer edinecek niteliğe sahip” diye konuştu. Başlangıçta Birleşik Arap Emirlikleri pazarını hedeflediklerini anlatan Setrow CEO’su Turgut Taneli şunları söyledi:

“Dubai, komşu ülkelere de teknoloji merkezli bir ev sahipliği yapıyor. Bir sonraki aşamada Dubai’den yönetilmek üzere komşu pazarlara da açılma hedefindeyiz. Şirketlerin Dubai’de çok kanallı pazarlama platformuna yönelik ihtiyaçları var. Buna dönük ihtiyaç da birçok değişik şirketten hizmet alımı ile gideriliyor. Biz tüm bu hizmetleri tek kanaldan sağlıyoruz. Dubai pazarında bu şekilde başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Ayrıca tekilleştirme ile her aboneyi özel olarak tanıma özelliğimizin Dubai’de çok revaçta olacağına dair inancımız tam.”

Destek Amaçlı Paketler Hazırlandı

Bölgedeki Türk yatırımlarının hayli yüksek olduğunu, birçok Türk zincir restoran ve gıda sektöründen oyuncunun Dubai’de yer aldığını hatırlatan Turgut Taneli, “Dubai’de çok sayıda Türkiye merkezli girişim mevcut. Kendileri ile muhtemel iş birlikleri üretmek üzere çalışmalarımızı şimdiden başlattık. Önemli sayıda start-up Türk şirket de mevcut. Bu tür başlangıç aşamasında olan şirketlere ise destek amaçlı özel paketler ürettik. Karşılıklı bir büyüme yaklaşımı ile kendileri ile iş birliği kurma hedefindeyiz. Şu anda Dubai özelinde lokalize edilmiş bir Ar-Ge düşünmekteyiz. Öte yandan elbette bu lokal Ar-Ge, global pazara da yönelik bir ihtiyaç veya talebe yönelik olarak algılanırsa; global ölçekte de değerlemeyi düşünüyoruz” dedi.

Yurtdışında Çalışmak İsteyenlere Fırsat

Turgut Taneli, son dönemde yurt dışında yaşamak isteyen Türk çalışanların yoğun bir arayış içinde olduğunu hatırlatarak, Setrow’un yurt dışı ofisleri için Türkiye’den istihdam konusuna önem verdiklerini söyledi. Taneli, “Rotasyon ve Türkiye’den personel yerleştirme, sunduğumuz seçenekler içinde. Bu genel olarak da şirket kültürü olarak da desteklediğimiz bir konu” ifadesini kullandı.

Setrow hakkında:

Bilginin pazarlama faaliyetlerinde daha kaliteli kullanılması için bir araya gelen uzman bir ekipten oluşan Setrow, on yılı aşkın süredir SMS ve E-mail Marketing, Akıllı Barner ve Pop-up, Push Natificaion, Recommendation Engine ile Web&SEO Optimizer gibi alanlarda pek çok devlet kurumu, holding ve işletmenin yer aldığı geniş bir müşteri portföyüne hizmet sağlıyor. Türkiye’de İstanbul ve İzmir’in yanı sıra Hollanda, Polonya ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde de ofisleri bulunan Setrow, hizmetlerini kendi yazılım ve donanım altyapısını kullanarak müşterilerine sunuyor. Setrow, Ar-Ge faaliyetlerine kesintisiz olarak devam ederken, müşteri odaklı, sorun çözücü, takım oyuncusu ve öğrenmeye meraklı mottoları ile hareket ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ