Demokrat Zafer

Bilsinler ki, Mudanya sahipsiz değildir

Mudanya’da siyaset toz duman! MHP Mudanya; Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a sert ifadelerle yüklendi. Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut SEYMENLER; ” CHP, Mudanya’daki bitik belediyeciliğinin faturasını ödemelidir. CHP’li Belediye Başkanı’nın yönettiği Mudanya; sanırım Bursa’daki 17 ilçeden en kötü yönetileni. Müsebbibi de Hayri Türkyılmaz.

Mudanya, CHP’nin belediyecilikten anlamadığının en çarpıcı örneğidir. Belediyecilikteki kaos ve kötü yönetim adeta metastaz yapmakta, kentteki her işe sirayet etmektedir.

Hayri Türkyılmaz Belediyeciliğinde Mudanya; hizmetin ve üretkenliğin değil, tezatların ve algıların kenti oldu. Anlatılanlar başka, yaşananlar bambaşka.

Bir taraftan Mudanya Deniz Çalıştayı yapacak, diğer taraftan Güzelyalı Yüzme Havuzunu bile aylardır hizmete açamayacaksın.

Bir taraftan Fener Rum Patriği Bartholomeos’la Tirilye Taş Mektep yaz okulu projesi geliştirecek; diğer taraftan Tirilyesporun sahasını molozlar içinde atıl durumda bırakacaksın.

Bir taraftan Tarihi ve Kültürel Mirası Koruyan Kentler Ödülü alacaksın, diğer taraftan yolda yürürken aniden yıkılan binaları görmezden geleceksin, üstüne Mudanya’nın kahramanı Şehit Şükrü Çavuş’un parkını çeşmesi kırık, bakımsız bırakacak, yürekleri sızlatacaksın.

Bir taraftan Modern Pazaryeri yapacağız diyecek yapmayacaksın, mevcut pazaryerini kapatacaksın, diğer taraftan pazarcıları ve vatandaşı senelerce yağmur çamur içinde, elektrik kablolarının ayak altında hayati tehlike oluşturmasına ilgisiz kalacaksın.

Son olarak; dava açarak BUDO’nun iskele üst kullanım hakkını alan Belediye Başkanı’nın; ileride bu konu ile ilgili ne tür bir sıkıntıya neden olacağını (umarım olmaz) merakla bekliyorum.

Mudanya’da sorunlar o kadar çok ki. Ama yılmayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Teşkilatı olarak; Mudanyalının hakkını savunmaya, kentimize, doğamıza, kültürümüze sahip çıkmaya Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Bilsinler ki, Mudanya sahipsiz değildir.” dedi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ