Demokrat Zafer

Simge Yılbaşı’nda rakiplerine fark attı!

‘Mış Mış’, ‘Üzülmedin Mi?’, ‘Prens & Prenses’, ‘Yankı’, ‘Ben Bazen’, ‘Öpücem’, ‘Sevmek Yüzünden’ şarkılarıyla müzikseverlerin kalbinde ayrı bir yeri olan Simge, yılbaşında rakiplerine fark atacak… 2022‘ye rakiplerini geride bırakacak olan ve iki mekânda sahne alarak girecek olan Simge yeni yılı İstanbul’da karşılayacak.

31 Aralık Cuma gecesi ilk önce Anadolu Yakasında Doubletree by Hilton Ataşehir Hotel ‘de “2022 Yılbaşı Gazinosu’nda” sahne alacak olan Simge, ardından Avrupa Yakasında Sahne İstanbul ‘da “Yılbaşı Özel” programıyla sevenleriyle 12’ye girecek. İki ayrı konseri için Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafet giyecek olan güzel sanatçı kulaklara olduğu kadar gözlere de hitap edecek.

Orkestrası ile bugüne kadar hit olmuş şarkıların yanı sıra sahne de söylemekten keyif aldığı şarkılardan oluşan yenilenmiş repertuvarı ile sahne de olacak Simge, ‘2021‘i keyifle uğurlayıp gelen her iki mekânda da dinleyicilerimle 2022‘yi eğlenerek karşılayacağız” dedi.

Yılbaşı’nda iki konseri ile sevenlerine şarkı söyleyecek olan ve 2021 yazını en çok konser veren ismi olan Simge, 2022’de de rakiplerine fark atacağının sinyalini vermiş oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ