Demokrat Zafer

Demokratlarda Kaplan Rüzgarı!

“75 yıldır Ay-Yıldız bayrağımızın altında onurla gururla demokrasi…” sözler Demokrat Parti İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Çağrı Kaplan’a ait. Kaplan’nın adaylık açıklamasına DP MKK Üyeleri Ali Kamil Goral ve Nazif Kara, Kadın Kolları GİK Üyesi Sibel Koçyiğit Cömert, Gençlik Kolları GİK Üyesi Batuhan Recep Özkan, İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile partililer katıldı.

Kaplan; “26 aralık pazar günü BUTTİM Kongre Merkezi’nde saat 13,00’de gerçekleştireceğimiz kongremizi Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal ve Ordu Milletvekilimiz sayın Cemal Enginyurt’un katılımı ile gerçekleştireceğiz. 28 ekim 2018’de Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal’ın tensipleri İl Başkanlığı’na atandım, 23 Aralık 2018’de de delegemizin teveccühü ile 3 yıllığına yönetimimizle birlikte seçildik. 3 yıllık görev süremiz doldu. Yönetimdeki arkadaşlarımız ve parti büyüklerimizle yaptığımız istişareler sonunda 1 dönem daha İl Başkanlığı görevine talip olmam konusundaki görüşler üzerine bu dönem adayım. Tüm dünyayı kendine esir eden Covid-19 Türkiye’yi de hem ekonomik hem de sağlık anlamıyla tuş etmiştir. Tüm uyarılara rağmen aşılama oranı yüzde 63’lerde kalırken ne yazık ki hergün bir uçak yolcu sayısı kadar vatandaşımızı bu illetten dolayı kaybediyoruz. 3 yıllık görev süresinde partimizden bu hastalık nedeniyle 14 dava arkadaşımızı kaybettik. Kendilerine rahmet diliyorum.

Demokrat Partide siyaset demek “Vefa” demektir. 20 yıldır iktidarda olan partinin basiretsiz ekonomi vizyonu ile milyarlarca dolar heba olmuş, enflasyon çift hanelere dolayısı ile işsizlik oranı da çift hanelere kadar dayanmış, ticari denge çökmüştür. Salgın sırasında yaşanan ekonomik travmayı ise unutmaması gereken bir husustur. Bursamıza gelince kabusa dönüşen ulaşım sorunu, binbirgece masallarına dönen Şehir Hastanesi Emek ve T2 Hattı, 9 yıldır kendine bir yol bulup gelemeyen T2 Hattı, Kentleşme Sorunu, İmar Oyunları, Bursa’yı susuz bırakmamak için 98 kilometre uzaklıktaki bir barajdan su çekilme çabaları, İznik Gölü’nün kuruması, ve bunun gibi yüzlerce sorunla Bursalıların bilek güreşi! Sözlerime namussuzlarla kazanacağıma namuslularla çıktığımız bu ülvi davada mücadeleye devam edeceğim, beni bugün yalnız bırakmayarak gelen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ