Demokrat Zafer

GÖRKEMLİ GECE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye’de farklı sektörlerden en iyi isimlerin belirlendiği 5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri, önceki akşam Anadolu Yakası’ndaki Limak Eurasia Luxury Hotel’de sahiplerini buldu. Crazy Prodüksiyon Yapım&Organizasyon tarafından düzenlenen etkinliğin ev sahipliğini İlker Bekar ve Hülya Yanıkdağ yaparken, geceye iş, sanat, magazin ve sosyal yaşam dünyası büyük ilgi gösterdi.
Organizasyonun sunuculuğunu Tuğba Özay ile Şenol İpek üstlendi. Gecede ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ ve TRT Müzik’te yaptığı ‘Mazhar Alanson ile’ programıyla ‘Yılın En İyi Müzik Programı’ ödüllerini alan Mazhar Alanson, mini bir konser verdi. Kırmızı halıda ise şıklık yarışı yaşandı.

HABER SEDAT SARIKAYA

‘Melek gibi insan’
‘Aziz’ dizisi çekimleri nedeniyle ödül törenine son anda yetişen Murat Yıldırım, “Hayatımda bir çok şey son dakikada oldu. ‘Ramo’yu da son dakikada kabul ettim. İnşallah son dakikada hep güzel şeyler olur” dedi. ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’ ödülünü kadınlara ihtafen alan Yıldırım, “Ablam bugün Londra’da parkta otururken yanına iki dakika sonra polis gelip, ‘Canınız neden sıkkın?’ diye soruyor. Oradaki insanlar onun bile farkına varabiliyor. O yüzden ülkemimizde de artık bu konuyu aşalım. Her gün bu konuyla ilgili bir sürü haber enerjimizi aşağıya çekiyor ve canımızı sıkıyor. Bazen haberleri açmaya korkuyorum” diye konuştu. ‘Aziz’ dizisinin iyi gitmesine oyuncu, “İşimiz biraz maraton. Her hafta yeni bölüm ve zirveye oynamak zorundasınız. Önce bizim tatmin olmamız gerekiyor. Arkadaşlarımız çok dikkatli çalışıyor. Biraz yoğun çalışıyoruz ama değiyor. Beni cezbeden hikayesi oldu. Önce hikayeyi dinledim. Senaryo iki ay sonra geldi” ifadelerini kullandı. Eşi Imane Elbani’nin de ‘Aziz’ dizisine dahil olmasına Yıldırım, “Onun için zor oldu. Kısa bir zamanda anadili olmayan bir dille oynamak zorunda… Daha önce bende Almanca ve İngilzice oynamıştım ama zorlanmıştım. Yardımcı olmaya çalıştım. Güzel oldu. Hikayenin dönüm noktasında projeye dahil oldu” dedi. Elbani’nin diziden alacağı ücreti Kimsesiz Çocuklara bağışlamasına ise Yıldırım, “Gerçekten melek gibi bir insan… Kimsesiz Çocuklar’a verilmesini tercih etti” dedi.
‘Dans değil spor’
Mazhar Alanson, “Pandemi dönemi sizin için nasıl geçti?” sorusuna, “Boyuna yazdım. Çalmak için ise pek bir şey olmadı. Yakında bir solo albümüm çıkacak. MFÖ ile de single çıkacak. Müzik programından ödül almak nefsimi okşadı. İnşallah ikinci bir mesleğim olmuş oldu” yanıtını verdi. Eşi Biricik Suden’in direk dansı nedeniyle eleştirilmesine sanatçı, “Dans değil spor. Kayak, kürek ve halter de yapıyor. Sporun bütün dallarını yapıyor” dedi.
‘Bu kadar olay olacağını bilmiyordum’
‘Yılın Arabesk Fantezi Sanatçısı’ ödülünü kazanan Berdan Mardini, “Arabesk seviyoruz. Türküler ve yeni şarkılar yapmaya devam edeceğiz” dedi. Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gündem olan şarkıcı, “Ben doğal bir adamım. Ne varsa söylüyorum. Saçımı boyuyordum, şimdi boyamadım. Saçıma aklar düştü. 43 yaşına geldim bu saçımın güzel duracağını düşündüm. Saunadan çıkıp, üzerime ceket giydim ve hoşuma gittiği için paylaştım. O en doğal halimdi. Yoksa böyle bir imaj olur mu? Yeni imaj çalışmam pazartesi olacak. İmaj nasıl olurmuş herkes o zaman görecek” diye konuştu. O halinin Özcan Deniz’e benzetilmesine ise Mardini, “Özcan Abi’yle konuştum. O da, ‘Spor yapıyordum beni aradılar. Hatta yine ne yaptın diye korktum’ diye espri yaptı. Aramızda samimi bir konuşma oldu. Kendisini takdir ediyorum. İlk çıktığımdan beri Özcan Abi’ye benzetilme gibi durumum var. Ama hep kendi çizgimi ve kulvarımı seçtim. Ama Özcan Deniz çok başarılı bir hemşehrim. İnsanlar birbirine benzeyebilir. Niye o kadar uzadı anlamadım. Bu kadar olay olacağını bilmiyordum” ifadelerini kullandı. Mardin’de açtığı kozmetik fabrikasını anlatan şarkıcı, “Şu an 50 kişi ekmek yiyor. Seneye 200-250 kişiye çıkacak istihdam… İnsanlara kendi bölgemde iş verdiğim için çok mutluyum. Mayıs ayında Mardini olarak kozmetik sektörüne giriş yapacağız” diye konuştu.
‘Anne olmak muhteşem bir duygu’
Son olarak ‘Ses Seda Yok’ parçasını çıkaran Atiye, “Albüm uzun zamandır hazır. 10 şarkıdan oluşan bir albüm. Dünya müziği ve füzyon pop tarzında… ‘Ses Seda Yok’dan sonra diğer parçalarda çıkacak. Heyecanlıyız. Pandemi zamanını iyi değerlendirdik. Bir 10 şarkılık albümümüz daha da hazır” dedi. Erol Sebebci’yle evlenen ve iki yaşında kızı olan şarkıcı, “Anne olmak muhteşem bir duygu… O benim her şeyim. En değerliği varlığım. Tabii aralarda beni delirtiyor. Çok yaramaz” diye konuştu.
‘Annesine yardım ediyorum’
Çekimleri devam eden ‘Bandırma Füze Kulübü’ filminde rol alan Görkem Sevindik, “Film için saçı uzattım. Dönem işi çekiyoruz. 1957 yılında Bandırmalı liseli gençlerin uzaya füze atma hikayesi… Türk halkı bunu çok bilmiyor, bunun benimsenmesini amaçlıyoruz. Çok güzel oyuncu kadrosu ve senaryosu var. İnsanlara hitap edecek. Gençlerimize, ‘İcat yapmayı bırak, otur oturduğun yerde’ diyen insanlara ders olacak. Filmi izledikten sonra herkes hayallerin peşinden gidecek” diye konuştu. ‘Ramo’ dizisindeki rolü nedeniyle ‘Yılın Yardımcı Erkek Oyuncusu’ ödülünü alan oyuncu, “Gurur verici… Yaptığım performansa karşı ödül almak bir oyuncu için en mutlusu… Çok şükür” diye konuştu. Dijital platformda yayınlanacak dizisi için Sevindik, “Romantik komedi… 13 bölüm çekeceğiz. İnşallah devamı gelir” şeklinde konuştu. Basketbolcu Kübra Siyahdemir’le evlenip, çocuğu olan Sevindik, “Çok keyifli… Allah isteyen herkese versin. Dört aylık oldu o yüzden daha iletişime geçemedik. Yavaş yavaş geçiyoruz. İletişime geçince herhalde daha keyfini ve hazını alacağız. Şu ana kadarki süreç keyifli… Geceleri uyanıyoruz, altını temizliyoruz. Hayat paylaşınca güzel, annesine yardım ediyorum. Derdi olmadan ağlamıyor, akıllı çocuk” şeklinde konuştu.
Yeni projeleri var
“İki projem var” diyen Gurur Aydoğan, “İlk defa yapımcılık deneyimim olacak. Güzel bir program olacak. Hem sunuculuğunu yapacağım hem yapımcılığını üstleneceğim. Diğeri ise dizi olacak. O da yayınlanacak” dedi. Yılbaşı planından bahseden oyuncu, “Büyük ihtimalle Çeşme’ye gitmeyi düşünüyorum. Orada yaşayan arkadaşlarım var onları ziyaret edeceğim. Ufak bir tatil olur. Bir de sakin olur orası…” diye konuştu.
‘Aşk yok arkadaşım’
‘Yılın Yıldızı Parlayan Kadın’ ödülünü alan Aslıhan Karalar, “İkinci ödülümü alıyorum. Daha güzel projelere ve işlere inşallah” dedi. Yeni projelerinden bahseden oyuncu, “‘Daha İyi Bir Yarın’ ve ‘Adanış Kutsal Kavga’ adında iki sinema filmim var vizyona girecek. Yaz aylarında ‘Limit’ adında Kore uyarlaması bir dizi çektik. Dijital platformda yayınlanacak. Beş genç kızız. Farklı bir genç kızı oynuyorum. Ormanda kalıp hayatta kalma hikayesi… Bol aksiyonlu iş” diye konuştu. Kubilay Aka’yla çıkan aşk iddialarına Karalar, “İyi arkadaşım. Aramızda bir şey yok” ifadelerini kullandı. 85’inci yaşına giren Karalar’ın anneannesi de torununu gecede yalnız bırakmadı.
‘Kocaman bir aileyiz’
‘Kardeşlerim’ ‘Yılın En İyi Drama Dizisi’ ödülünü kazandı. Ödülü, Kaan Sevi, Lizge Cömert ve Eren Ören, üçlüsü aldı. Oyuncular, “Ekimizi adına bu ödül almak çok mutlu. Ekip arkadaşlarımız katılamadı. Biz müsait olduğumuz için geldik. Arkamızda büyük bir ekip var. Herkese buradan selam söylüyoruz. Bu kadar gözyaşının ardından bu gözyaşlarının ödüle dönmesi çok sevindirici. Kocaman bir aileyiz. Gerçek hayatta kameranın arkasında farklı farklı ilişkiler kurabildik. Böyle olunca ekrana çok çabuk yansıyor” dedi.
Heyecanını Mazhar Alanson’la paylaştı
Ebru Keskin, geçtiğimiz yıl müzikseverlerle buluşturduğu ‘Wobble’ parçasını Roman havası ve Hip Hop tarzıyla söyleyerek, ödülleri toplamaya devam ediyor. Şarkıcı, ‘Yılın Dijital Platform Şarkısı’ ödülüne layık görüldü. Keskin, ödül sevincini hayranı olduğu Mazhar Alanson ile paylaştı. ‘Yılın Yaşam Boyu Onur Ödülü’nü alan Alanson’la poz veren şarkıcı, “Hayranı olduğum Mazhar Alanson ile aynı törende ödül almak bu kariyer yolculuğumda benim için çok kıymetli” diye konuştu.

ÖDÜL KAZANANLAR

Mazhar Alanson – Yaşam Boyu Onur Ödülü
Mazhar Alanson – Yılın En İyi Müzik Programı (Mazhar Alanson ile)
Murat Yıldırım – Yılın En İyi Erkek Oyuncusu
Görkem Sevindik – Yılın Yardımcı Erkek Oyuncusu
Elif Ece Uzun – Yılın Gündüz Kuşağı Programı Sunucusu
Berdan Mardini – Yılın Arabesk Fantezi Sanatçısı
Mert Öcal – Yılın En İyi Erkek Sunucusu
Aslıhan Karalar – Yılın Yıldızı Parlayanı Kadını
Ebru Keskin – Yılın Dijital Platform Şarkısı (Wobble)
Aslı Turanlı – Yılın Kadın Sunucusu
Günay Musayeva – Yılın Modeli
Dizi TV – Yılın En İyi Dizi Magazin Programı
Kim Milyoner Olmak İster? – Yılın En İyi Yarışma Programı
Kardeşlerim – Yılın En İyi Drama Dizisi
NGM Medya – Yılın Yapım Şirketi
Nazlı Heptürk – Yılın Yapımcısı
Cem Öğretir – Yılın En İyi Erkek Haber Sunucusu
ATV Ana Haber – Yılın Ana Haberi
ATV- Yılın Kanalı ATV Genel Müdür (Dilaver Kıvrak)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ