Demokrat Zafer

VANEDA İLE ZORLU KIŞ KOŞULLARINA SAĞLAM ADIMLAR

Stiline düşkün olduğu kadar, doğayı da önemseyenlerin markası Vaneda, yeni sezon için hazırladığı V-Clutch koleksiyonuyla kış mevsiminde enerjinizi yükseltiyor. Kullanıcı konforunu ve performansını artıran üstün teknolojileriyle öne çıkan V-Clutch modeli, zorlu kış koşullarında su geçirmezlik teknolojisi ile maceralarınıza yeni bir boyut kazandırıyor. Hem kadın hem de erkekler için tasarlanan modeller, aklı doğada olanlara ilham vermeye devam ediyor.

Vaneda, doğa tutkunlarına yeni ürünleriyle eşlik etmeye devam ediyor. Outdoor aktiviteler ve günlük hayattaki konforundan ödün vermek istemeyenlerin markası Vaneda, V-Clutch koleksiyonu ile yeni sezona damga vuruyor. Rahatlığı ve tasarımıyla dikkat çeken Vaneda’nın yeni koleksiyon parçaları, su geçirmez teknolojilerden farklı olarak Vaneda’nın AR-GE merkezinde geliştirilen DryTex ® teknolojisi ile üretiliyor. Rahatlıkla tercih edebileceğiniz koleksiyon parçaları arasında kadınlar için üretilen ve tasarımlarıyla göz dolduran modeller yer alıyor.

Vaneda’nın yepyeni koleksiyonuna İstanbul Karaköy mağazası, seçili Boyner ve SPX mağazalarının yanı sıra Vaneda.com.tr ‘den ve Trendyol.com ‘dan ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ