Demokrat Zafer

GÜRSU’DA TÜRKÜ SEVERLERE UNUTULMAZ GECE

Gürsu Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Anadolumuzun Sesi Türkülerimiz’ programı devam ediyor.

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Anadolumuzun Sesi Türkülerimiz’ programında Gürsu Yusufelililer Dernek Lokali’nde türkü severler unutulmaz bir gece yaşadı. Düzenlenen gecede sahne alan sanatçıların ezgileri Gürsulular tarafından büyük bir ilgi ile dinlendi. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın katıldığı müzik ziyafetinin sunulduğu gecede ‘Ervahı Ezelden, İşte Gidiyorum, Pınar Başı Bulanır ve Uzun İnce Bir Yoldayım’ gibi halk müziğinin sevilen eserleri seslendirdi. Anadolu’nun dört bir yanından türküler seslendiren ozanlar performanslarıyla dinleyicilerden tam not aldı.

Türkülerimiz örfümüzü, adetimizi, geleneklerimizi anlatan zenginliğimiz.

Ozanlarımızın namelerini dileyip hemşehrilerimizle bir araya geldik diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık; ‘Türkülerimiz örfümüzü, adetimizi, geleneklerimizi anlatan zenginliğimiz. Bizlere ev sahipliği yapan derneğimizin yönetici ve üyelerine, bu güzel gecede yanımızda olan hemşehrilerimize ve Anadolu’nun unutulmayan türkülerini dinlettikleri için ozanlarımıza teşekkür ediyorum.’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ