Demokrat Zafer

ASGD HEDEF BÜYÜTTÜ, ERDOĞAN GÜVEN TAZELEDİ

12.Olağan Büyük Genel Kurulu’nu Bursa’nın Gemlik ilçesinde gerçekleştiren ASGD Genel Merkez Yönetim Kurulu, ilk toplantısında görev dağılımını yaptı. Genel Başkanlık görevine İbrahim ERDOĞAN yeniden seçilirken, Gazeteci Yazar Yüksel BAYSAL, GENEL BAŞKANVEKİLİ olarak görevine devam etti. Yönetimde 9 yeni isim yer aldı.

Genel Kurulda yapılan tüzük değişikliği ile birlikte ASGD, ANADOLU GAZETECİLER ve SPOR YAZARLARI DERNEĞİ adını aldı.
11 Aralık Cumartesi Günü GEMLİK Belediyesi’nin ev sahipliğinde, ATAMER DOĞA RESORT HOTEL’de yapılan 12. Olağan Büyük Genel Kurulu’nda güven tazeleyen İbrahim ERDOĞAN’ın genel başkanlığındaki Genel Merkez Yönetim Kurulu, ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi.
Genel Başkanlık görevine yeniden İbrahim ERDOĞAN’ın oy birliği ile seçildiği toplantıda, Yüksel BAYSAL da yine genel başkanvekilliği görevine getirildi. 9 yeni ismin yer aldığı ASGD Genel Merkez Yönetimi’nde görev dağılımı şu şekilde oldu:
İbrahim ERDOĞAN(Genel Başkan-BURSA),
Yüksel BAYSAL(Genel Başkanvekili-BURSA),
Çetin GÜROL(Genel Başkan Yardımcısı/KOCAELİ),
M.Fatih KAYMAZ (Genel Başkan Yardımcısı-KAYSERİ),
Rıfat KARA(Genel Başkan Yardımcısı-ÇORUM),
Mustafa BOZ(Genel Başkan Yardımcısı/ADANA),
Soner MANAV(Genel Başkan Yardımcısı/KARABÜK),
Ömer AYDOĞDU(Genel Sekreter/BURSA),
Mesut YILDIZ(Genel Sayman/BURSA),
Orhan BALCI(Yönetim Kurulu Üyesi/KOCAELİ),
Mehmet DUMAN(Yönetim Kurulu Üyesi-ELAZIĞ),
Mustafa GÜRSES(Yönetim Kurulu Üyesi/SAKARYA),
Cennet CANKILIÇ(Yönetim Kurulu Üyesi/BURSA),
Mustafa GÜLTEKİN(Yönetim Kurulu Üyesi/BURSA),
Halil ATAŞ(Yönetim Kurulu Üyesi/BURSA),

ERDOĞAN: SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ YİNE ÖNCELİĞİMİZ OLACAK…
Görev dağılımı nedeniyle bir açıklama yapan Genel Başkan İbrahim ERDOĞAN, “ASGD, yapısı itibarı ile sadece spor gazetecilerinin üye olduğu bir meslek kuruluşu değil.
O nedenle bu genel kurulumuzda verilen tüzük değişikliği önerisi ile Anadolu Spor Gazetecileri Derneği olan adımız, ANADOLU GAZETECİLER ve SPOR YAZARLARI DERNEĞİ olarak oybirliği ile değiştirildi.
Anadolu basını gerçeğinde, gazeteciler, bulundukları yörelerde mesleğin her alanında aktif olarak görev yaparlar.
O nedenle ASGD üyelerinin arasında spor gazeteciliği yapan meslektaşlarımız arasında, genel anlamda muhabirler, editörler, sayfa operatörleri, haber müdürleri, yazıişleri sorumluları, yazarlar, genel yayın yönetmenleri, gazete ve medya sahipleri, kısacası İNTERNET/DİGİTAL MEDYA da dahil olmak üzere, gazeteciliğin her alanında faaliyet gösteren tüm meslektaşlarımız bulunuyor.
Bu sebepledir ki ASGD, tam anlamıyla basının genelini kapsayan, hangi alanda olursa olsun gazetecilik yapan her meslektaşına hitap eden bir büyük Anadolu basın yapılanmasına dönüştü.
12.Olağan Büyük Genel Kurulda güçlenen ASGD, eskiden olduğu gibi yalnızca mesleki konularda faaliyet göstermeyecek, ülkemiz genelinde ses getiren, ‘Türk Dünyası’nda birlik ve beraberliğe katkı sağlayan etkinliklerde, ‘Sporda Şiddete Hayır’ kampanyasında olduğu gibi, içinden çıktığı toplumla ilgili sosyal sorumluluk projelerine de imza atmaya devam edecektir” dedi.
Gemlik Belediyesi’nin kusursuz ev sahipliğinde, 10-11 Aralık tarihleri arasında üç günlük yoğun bir programla gerçekleştirilen ve ‘ANADOLU MEDYA BULUŞMASI’ etkinlikleri kapsamında bir de ‘TÜRK DÜNYASI, ATATÜRK ve MEDYA’ konulu söyleşi yapılan, ASGD 12.Olağan Büyük Genel Kurulu’nda diğer görev kurulları ise şu isimlerden oluştu:


Denetleme Kurulu: Cevat TÜRE/BURSA-Demet ÖZTÜRK/KAYSERİ-Şeyda TURAÇLAR/ADANA.
Onur Kurulu: Arif Basri BAŞ/ADANA, Ali ATAN/ÇORUM, Necmi FIÇICI/SAKARYA
TDGF Delegeleri: İbrahim ERDOĞAN-Yüksel BAYSAL-Çetin GÜROL-Ömer AYDOĞDU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ