Demokrat Zafer

Coffee Beans Moka Pot ile evde içilen kahveler çok daha lezzetli

Yirmi beşi aşkın farklı ülkeden özel olarak seçtiği yöresel kahve çekirdeklerini kahve severlerle buluşturan Coffee Beans, kahve tutkunlarının mutfaklarında mutlaka bulundurması gereken işlevsel kahve ekipmanlarıyla da çok iddialı. Bu ürünlerden biri olan 3 Cup Moka Pot ile kullanıcılar Americano, espresso ve filtre kahve gibi pek çok farklı türdeki kahveyi rahatlıkla hazırlayabiliyor. Yılbaşına özel bir kampanya başlatan Coffee Beans, mutfakta tam bir kahve şefi işlevi gören 3 Cup Moka Pot ve bu ekipmanla kolayca demlenebilen kahvesi Strong Blend’i 284 TL yerine yalnızca 210 TL’lik fiyatlandırmasıyla satışa sunuyor.

Günümüzde filtre kahvenin çok farklı demleme yöntemleri bulunuyor. Bu yöntemlerden biri olan Moka Pot ise kahvenin daha yüksek basınç ve sıcaklık ile demlenmesini sağladığından yoğun aromalı kahve severler tarafından çok seviliyor. Pratikliği ve küçük olmasıyla da tercih sebebi olan Moka Pot, farklı kahve çeşitlerini hazırlayabilmeye olanak tanıyarak kullanıcılarına kahve keyfini maksimum seviyede yaşatıyor. Ocak üzerinde kullanılan bu ekipman; alt, orta ve üst kısım olarak üç hazneden oluşuyor.

Basit mekanizmasıyla dayanıklı ve kullanışlı

Yeşil çiğ kahve çekirdeklerinden kavrulmuş kahve çekirdeklerine, filtre kahveden espressoya, özel kahvelerden Türk kahvesine uzanan geniş ürün yelpazesinin yanı sıra işlevsel kahve ekipmanlarıyla da çok iddialı olan Coffee Beans, satışa sunduğu 3 Cup Moka Pot ile kullanıcılarını lezzetli bir kahve deneyimine davet ediyor. Birinci sınıf alüminyum kullanılarak üretilen bu ekipman, dayanıklılığı ve şık görünümüyle yıllarca kullanılabiliyor. Kolay temizlenebilir yapısı ve kullanışlı olmasıyla kahve severlere büyük kolaylık sağlayan 3 Cup Moka Pot, tam gövdeli ve zengin aromaya sahip kahveleri demlemede kullanıcıların en büyük yardımcısı oluyor.

Yılbaşına özel kampanya

Yılbaşına özel bir kampanya başlatan Coffee Beans, şimdi 3 Cup Moka Pot ve özel kahvelerinden Strong Blend’i 284 TL yerine yalnızca 210 TL fiyatı ile satışa sunuyor. İçerisindeki tatlı ve turunçgil aromaları, asidite oranının hafif olması ve gövdesinin orta yapılı olması sebebiyle Moka Pot ile kolayca demlenebilen Coffee Beans Strong Blend Espresso (Dengeli) Kavrulmuş Yöresel Kahve Çekirdeği, hoş narenciye kokuları eşliğinde tüketildikten sonra damakta lezzetli bir tat bırakıyor. Mavi, kırmızı ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunan 3 Cup Moka Pot’a ve Strong Blend’e www.coffeebeans.com.tr üzerinden ulaşabiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ