Demokrat Zafer

Zifiri’den Heykelsi Aydınlatmalar

Dekorasyonun stilini ve ruhunu tamamlayan ışık, pek çok farklı formda hayat buluyor. Çeşitli renk ve şekillerdeki el yapımı camları, özenle seçilmiş kumaşlarla bir araya getirerek özgün ve eklektik bir karma yaratan Zifiri, rafine ve detaylı el işçiliğiyle oluşturulmuş zamansız bir koleksiyona sahip.

Mekanlarda büyüleyici ve sıra dışı atmosferler yaratmak için özgün ve yaratıcı seçenekler arayanlara hitap eden Zifiri, detaylı el işçiliği ile oluşturulmuş özenli bir uyumun altını çiziyor. 2021 yılında İstanbul merkezli olarak faaliyete başlayan marka, 20’den fazla seri ve 40’tan fazla ürün ile koleksiyonuna yeni ürünler katmaya devam ediyor. Yaşam alanlarının en güzel parçalarından birisi olmak üzere, zamansız ve eşsiz aydınlatma parçaları tasarlayan Zifiri, farklılık arayışı ile yola çıkmış bir marka.

%100 el işçiliği ile üretilmiş cam ağırlıklı malzemeler ve desenleri ile ön plana çıkan kumaşlar, Zifiri’nin tasarımlarının tümünde bir bütünlük içinde fonksiyonunu yerine getiriyor. Salon, yatak odası, ofis gibi yaşam alanlarınıza birer aksesuar olarak karakteristik bir atmosfer katan tasarımların dışında Zifiri, mekâna ve projeye özel tasarımlar da gerçekleştirebiliyor.

2021 yılında online ve belli başlı Design Store’larda satılan Zifiri’nin hedefi, 2022 yılında yurt dışındaki büyük departman mağazalara girmek ve mimari projeler için yepyeni ve özel modeller geliştirmek olacak.

www.zifiri.co 

instagram/zifirilighting

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ