Demokrat Zafer

38 Yıllık Tecrübesi ile Artık Yeni Adresinde!

Şehrin Yeni Markası DentAKGÜL ile Dişleriniz Rahat Bir Nefes Alsın… 38 yıldır Bursa’da diş hastalıklarına çare olan Dt. Ünsal Akgül; mesleğinde ihtisaslaşan oğlu Periodontoloji Uzmanı Semih Akgül ile gelini Ortodonti Uzmanı Merve Bayel Akgül ile birlikte Nilüfer’de klinik açtı. Açılışa Nilüfer Belediye Başkan yardımcısı Engin Yener, Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, 23 Nisan Mahalle Muhtarı Sevda Bayraktar, geçmiş dönem ANAP Bursa Milletvekili Ferudun Pehlivan, Uludağ Havacılık ve Uludağ Koleji Genel Koordinatörü Ergün Özçelik Citty 224 Plaza’da DentAKGÜL’ün kurdelasını kesti.

“TECRÜBEMİ GENÇLERLE PAYLAŞTIM…”

1960 doğumlu ve öğrenim hayatının tamamı Ankara’da geçen Dt. Ünsal Akgül; 1983 Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Bir arkadaşının ölmeden önce görmesi gereken 10 il arasında ismini söylediği Bursa’ya gelip, sonrasında da şehre aşık olur. 1986 yılında yerleşmeye karar verdiği mesleğinin en güzel yıllarını serbest diş hekimi olarak Altıparmak Caddesi’ndeki Osmangazi Kaymakamlığı’na eski adıyla Akademi’ye komşu olarak geçirir. Oğul Semih’te babasının izinden gitmeye kararlıdır. Babası oğlunun gözlerindeki inancı görür ve her desteği verir. Yıllar yılları kovalar iyi bir aile babası olan ve tecrübelerini paylaştığı, kendisi dışında artık aileden bir Diş Hekimi’de vardır Akgül ailesinde. Okul birmiş mesleki tecrübeye başlanıldığı yıllarda Semih aynı meslekten olan Merve’yle evlenirler. Her üç bireyin daha önce ayrı ayrı yerlerde çalıştığı; sonrasında baba, oğul ve gelinin bir arada olduğu DentAKGÜL böyle doğar bir aile sofrasının akşam yemeğinde. Konusunda uzman iki diş hekiminin çalıştığı işletmede 40 yıllık tecrübesiyle yeni kuşak diş hekimlerine taş çıkartan Ünsal Akgül ve ailesi Citty 224’de her diş sorununuz için sizi bekliyor.

“BURSA’NIN GERÇEK BİR İHTİYACI BİZİMLE BİRLİKTE KAPANDI…”

DENT AKGÜL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ, 23 Nisan Mahallesi’nde hizmete başlamıştır. Kurucu hekimlerimiz: meslekte 38. yılını dolduran tecrübeli Diş Hekimi Ünsal AKGÜL, Periodontoloji (Diş Eti Hastalıkları ve Tedavisi) Uzmanı Semih AKGÜL, Ortodonti Uzmanı Merve BAYEL AKGÜL ile uzman kadrosuyla hasta kabulüne başladı. DENT AKGÜL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ hastalarına üstün teknolojik cihazlar ve son model diş üniti ve dental malzemeleri ile kaliteli hizmeti sunmayı hedefledi.
Poliklinikde tüm diş hekimliği ile ilgili işlemler yapılmaktadır. Alanında uzman hekimlerimiz ve meslekte tecrübeli kurucu hekimlerimiz ile ağız sağlığınızı emanet edebileceğiniz panoramik röntgenin de bulunduğu poliklinikte tedavilerini gerçekleştirmektedirler. İmplant operasyonu, diş protezi, diş eti hastalıkları ve tedavisi, sabit ortodontik tedavi, şeffaf plaklarla ortodontik tedavi, diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu, çocuk diş hekimliği gibi birçok alanda yepyeni cihazlar ve kaliteli malzemeler ile hasta memnuniyetini amaçladı. Aynı zamanda bir aile kurumu olan DENT AKGÜL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ, hastalarını güvenle ve güler yüzle uğurlamak adına meslek ahlakı ve özel sektör deneyimi ile kurucu uzman hekimleri ile 23 Nisan mahallesinde tüm hastalarına hizmet vermeye başladı.

“AMELİYAT KORKUMU ONLARLA BİRLİKTE YENDİM…”

Tedavi gören bazı hastaların ifadeleriyle DentAKGÜL; “ Ünsal amcanın güler yüzü ve olumlu enerjisiyle ameliyat korkumu yendim… Semih ağabeyin olumlu telkinleriyle tedavi sürecimi tamamladım, artık gülen dişlere sahibim… Merve ablaya dişlerim çarpraşık olduğu için gitmiştim, şimdi ise yediğim yiyeceklerin artık tatlarını dahi alabiliyorum…”

DentAKGÜL Kliniğinde; Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Periodontoloji (Diş Eti Hastalıkları ve Tedavisi), Protez, İmplantoloji, Estetik Diş Hekimliği ve Diş Beyazlatma, Endodontik Tedavi (Kök Kanal Tedavileri), Diş Tedavileri, Koruyucu ve Önleyici Diş Hekimliği, Restoratif Tedavi. İmplant, eksik olan dişlerin fonksiyon ve estetiğini tekrar sağlamak amacıyla çene kemiğine yerleştirilen ve uygun malzemeden yapılan yapay diş köküdür. İmplant günümüzde doğal dişlere en yakın alternatiftir, İmplant yapılan diş, geleneksel köprü ve protezlere göre daha iyi konuşma ve çiğneme fonksiyonu sağlar. İmplant yöntemi yüzünüzde doğal bir görünümü de beraberinde getirir. Diş Beyazlatma · Estetik Dolgu · Porselen Kronlar · Porselen Laminalar · Laminate Veneer · Laminat Kaplama · Porselen Kron Köprüler · Empress Full Porselen Kronlar · Zirkonyum Diş, Beyazlatma, dişlerin yapısında bulunan ( yani içine sinmiş ) renklenmeleri ortadan kaldırma işlemidir. Renklenmiş dişlere kimyasal ajanlar uygulanması ile mine ve dentin dokusunun derinliklerindeki organik pigmentlerin okside edilerek diş renginin açılmasına “beyazlatma” ismi verilmektedir. Kanal tedavisi, Pulpası hasar görmüş bir dişin tedavisi ve dişinizi kurtarabilmek için son şanstır. Kanal tedavisine alternatif bir tedavi yoktur. Dişinizi çekilmekten kurtarmak için uygulanan bir tedavi yöntemidir. Tam damak protezleri, Metal kancalı hareketli protezler, İmplant protezleri, Estetik metalsiz porselenler tedavilinizi gönül rahatlığı ile olabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ