Demokrat Zafer

TDP TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANLIĞINA KADER YİĞİT ADAY!

Türkiye  Değişim Partisi’nin Şişli’deki Genel Merkezinde Kadın Kolları Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Kader YİĞİT konuşmasında “değerli misafirler TDP gönül vermiş yol arkadaşlarım hepinizi saygı ile selamlıyorum diyerek konuşmasına başladı . Bugün TDP genel başkanlığı için adaylığımı açıklamaktan büyük onur duyuyorum .Biliyorum ki birlik beraberlik içersinde daha güçlü olacağız . Tüm kadınları yanımızda görmek istiyoruz. Niyetimiz sevgi bağını kurmak amacımız geleceği değiştirmektir. İktidar olma yolunda elimizi taşın altına değil gövdemizi koymak üzere yoka çıktık .” dedi.
Bursa’dan geçmiş dönem TDP İl Sekreterliği ve Yıldırım İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Özlem Yerlikaya; “Cesur yürekli kadın. Artık hayat yarım asır öncesindeki gibi değil. Bundan 40 sene önceki kadınların “sadece” evinin kadını, çocuklarının anası olması gerektiğine olan genel inanışlar çoktan tarihe karıştı. Kadınlar artık toplum içerisinde daha çok görev ediniyor, bilinçaltındaki sadece anne olma kavramının ötesinde birçok başarıya ve yeniliğe imza atıyor. Her ne kadar ülkemizdeki kadın hakları ve kadınlara olan toplumsal bakış açısı farklı olsa da, ben inanıyorum ki o cesur kadınlar herzaman olacaktır tıpkı şuan benim için kıymetli olan dostum cesur yürekli kadın sevgili Kader Yiğit inanıyorum ki başarırsın.” paylaşımı yaparak tam destek verdi.
Kader YİĞİT ‘in özgeçmişi : 1973 İstanbul doğumlu 6 çocuk annesi Ev Ekonomisi ve Beslenme mezunu Flimsan Vakfı üyesi ,Rotary kulübü spor dönem başkanlığı , Beylikdüzü genç iş adamları bşk.yrd. Arev vakfı yönetim kurulu üyesi , Türk Kızılay üyesi , Çağdaş kadınlar vakfı yönetim kurul üyesi , Modern spor kulübü başkanlığı , Yıldız cimlastik spor kulübü başkanlığı ve topluma faydalı sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev yapmaktadır.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ